A Barbie láznak még nincs vége, itt vannak a méregdrága Barbie-mobilok

2023. augusztus 24.
22.4911
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az orosz Caviar vállalat sem hagyta ki az idei év legnagyobb durranását, a Barbie-lázat, két iPhone modellből, egy Apple Watchból és a Samsung Galaxy Z Flip5-ből készítettek luxuskiadásokat, melyek közül valamelyiknek az ára eléri a 3,5 millió forintot - és még mindig csak egy telefonról van szó.

A Caviar vállalat időről-időre csúcskategóriás okostelefonokat alakít át luxuskategóriás készülékekké, idén a Barbie-téma került terítékre. Az új kollekció a Barbiecore nevet kapta, melyek között több készülék is található: a Samsung Galaxy Z Flip5, az iPhone 15 Pro és Pro Max, valamint az Apple Watch Series 9.

A készülékek arany, rubin és gyémánt kiegészítőket kaptak, emellett pedig természetesen megjelenik a rózsaszín dizájn is. Az iPhone telefonokat a hátoldali kameraszigetnél 61 darab Swarovski kristály díszíti, míg maga a hátlap rózsaszín aligátorbőrrel van borítva. A készülékek természetesen korlátozott számban kaphatóak. A Watch ára 1900 dollár (kb. 669 ezer forint), a Galaxy Z Flip5 8560 dollártól kapható (kb. 3 millió forint), az iPhone 15 Pro készülék 7990 dollártól érhető el (kb. 2,8 millió forint), a legdrágább változat 3,5 millió forintba kerül.


3 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

OMG de gáz.

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hudebeteg! röhögő smiley

válasz erre

techiii

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Biztos nem vennék ilyet.

válasz erre