A 92 éves Clint Eastwood pályafutása utolsó filmjére készül

2023. március 31.
38.2341
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
A híres színész-rendező hat évtizedes pályafutása során közel 50 filmen dolgozott, hol színészként, hol pedig rendezőként és a jelek szerint közeledik munkássága végéhez, ugyanis a legfrissebb hírek szerint utolsó filmjét fogja rendezni a Warner Bros égisze alatt.

A DiscussingFilm értesülései szerint Clint Eastwood megkezdi az utolsó filmjének nevezett projekt előkészületeit, természetesen ismét a Warner Bros-nál, ahol közel 50 éve dolgozik már. A film egy thriller alkotás lesz, ami jelenleg a Juror #2 (Esküdt #2) nevet viseli. A történet állítólag egy gyilkossági per esküdtjéről szól, aki rájön, hogy ő lehet a gyilkos, és azzal a dilemmával küzd, hogy feladja magát, vagy manipulálja az esküdtszéket, hogy megússza a bűncselekményt.

A filmet Clint Eastwood fogja írni és rendezni is, és valószínűleg tényleg ez lesz a négyszeres Oscar-díjas művész utolsó alkotása, mivel hamarosan betölti a 93. életévét és már szeretne nyugdíjba vonulni. A film egyébként Eastwood 40. rendezett filmje lesz, megjelenésről egyelőre nem lehet semmit sem tudni.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 26 napja

De nagy, király szakmai élete volt. Kíváncsian várom az utolsó nagy dobást.

válasz erre

Levi87

1 éve, 26 napja

A nagy veterán! mosolygó smiley Tök durva hogy még ennyi idősen is dolgozik!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 26 napja

A rendezéseit én nem annyira kedvelem, túl drámai mind, de hogy rohadt tehetséges az egyszer biztos. Fura, mert amikor fiatalabb színész volt, nem néztem ki belőle hogy ehhez is van tehetsége.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 26 napja

Nagyon bírom, mind az embert, mind a munkásságát!

válasz erre