A 24 alkotói egy elnökről szóló sorozatot készítenek

2014. november 03.
6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
A 24 felélesztése után a producerek ismét összefognak, és ezúttal az Egyesült Államok elnökéről készítenek sorozatot a FOX-nak.
A csatorna szkriptszerződést kötött a POTUS című sorozatra, ami mögött Howard Gordon, Many Coto és Evan Katz producerek állnak.
A leírás szerint a sorozat egy aktuális, izgalmas dráma lesz, középpontjában pedig egy olyan elnök áll, aki megelégeli a jelenlegi politikát, és úgy dönt, a saját szabályai szerint fog játszani.

Bár sokan talán pont ezt szeretnék, a sorozat óva is inti őket, hiszen egy olyan emberről szól, akit bár jó szándék vezérel, végül a hatalom miatt korrupttá válik.
A forgatókönyvet Sam Chalsen (Az Álmosvölgy legendája) és Nelson Greaves írják, akik executive producerek is lesznek a Teakwood Lane-es Gordon, Coto és Katz mellett. A Teakwoodnak ez a negyedik eladása idén a szintén FOX-os Frankenstein, az NBC-s Human Resources és a CBS-es Midnight Mission után. A jelenleg futó sorozatok közül ők állnak a Homeland - A belső ellenség, a Legends, a Tyrant és az újjáélesztett 24 mögött is.
nincs még hozzászólás