79 éves korában elhunyt Bernard Hill, a Gyűrűk Ura és a Titanic színésze

2024. május 06.
14.3491
csirkee profilja, adatai
csirkee
Mindösszesen hetvenkilenc éves korában elhunyt a brit színész, Bernard Hill, aki korábban olyan nagyszabású filmekben szerepelt, mint például A Gyűrűk Ura és a Titanic, halálának okát egyelőre nem tudni, a színészt a vasárnap reggeli órákban érte a halál.

A színész eleinte televíziós produkcióban szerepelt, majd a későbbiekben nagyobb filmekben is szerepet kapott. Egyik első áttörést jelentő szerepe az 1995-ös "The Ghost and the Darkness" című drámában volt Val Kilmerrel és Michael Douglasszal. De ő alakította a Titanicban a hajó kapitányát, Edward J. Smith-t. A másik nagy szerepe pedig Rohan királya, Théoden volt A Gyűrűk Ura második és harmadik részében.

A színész egészen haláláig aktív volt, nemrégiben jelent meg egy új brit sorozat, amiben szintén látni lehetett, de részt vett a Liverpool Comic-Conon is, melyet a múlt héten szerveztek. A család egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy mi okozta Bernard halálát, de azt ígérték, hogy a későbbiekben elárulják. Rengeteg kollégája búcsúztatta őt a közösségi oldalakon.
3 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nyugodjon békében!

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

RIP.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nyugodjon békében!

válasz erre