3 dolog, amit nem tudtál az okostelefonodról

2014. június 13.
1.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Manapság már szinte mindenkinek valamilyen Androidos, Windowsos telefonja vagy iPhoneja van.

Van pár dolog, amit nem mondanak el nekünk, pedig nagyon hasznosak.

Elmondják, hogy lehet szinkronizálni a naptárat, lehet emailt olvasni és milyen könnyen lehet böngészni csak úgy a netet vele. Elmondják azt, hogy mire használd a telefont. Nem akarok semmi messzemenőbe belemenni, de valószínűleg azért nem mondják el, mert összefogtak a háttérben a nagy gyártók, mert nem akarják, hogy másra használjuk a telefonunkat.

1. Le lehet némítani

Sokan nem tudják, de le lehet némítani a telefonokat, így el lehet kerülni a kellemetlennek tűnő (persze mindenki tudja, hogy nem kellemetlen) helyzeteket, amikor egy megbeszélésen csörög a telefonunk.

2. Ki lehet kapcsolni

Tudom, tudom. Mindenki megvárja míg lemerül a telefon. Van egy egyszerűbb megoldás is. Simán ki lehet kapcsolni őket, aminek a legnagyobb előnye, hogy nem merül le tőle a telefon. Ha telefonálni akarsz akkor meg simán bekapcsolod. Szerintem azért ez egy olyan fícsör, amit nem kellene csak úgy kihagyni a listából a telefongyártóknak. Gondolj bele, hogy mennyivel egyszerűbb az élet, ha már ezt tudod. Beülsz megbeszélésre és lenémítod a telefont (ahogy az első pontban már megtanultuk) és merül a telefon, node ha kikapcsolod... Nem csörög, nem zörög és még nem is merül. Mikor kijössz a megbeszélésről, akkor ugyan ott van az a bizonyos kis csík (ami az akkumlátor állapotát jelzi), ahol volt mielőtt bementél. Mindegy milyen hosszú a megbeszélés.

3. Tudsz rajta jegyzetelni

Már tudjuk, hogy hogyan lehet némítani és kikapcsolni. Kikapcsolt állapotában úgy néz ki, mintha teljesen használhatatlan lenne. Pedig nem az. Nah gondolkodj picit. Nahugye. Mindig probléma, ha nincs asztal, hogy hol írj. A kis füzetek meghajlanak a nagyokat meg kényelmetlen cipelni. Kis jegyzetpapírt szeretek magammal vinni megbeszélésekre, mert kényelmes. Ha viszont alá rakod a telefont, akkor nagyon jól stabilizálja a papírt és lehet rá írni ceruzával, tollal de még akár a dugi-körömlakkal is.

És?

Lehetne még sorolni, de szerintem már ez a három is éppen elég sokkoló lehet sokak számára.
nincs még hozzászólás