24 órás üzemidőt ígér a Beats Pill új hangszórója

2024. június 20.
6.7751
csirkee profilja, adatai
csirkee
Napokon belül bemutatkozik a Beats legújabb hangszórója, a Pill, melyről gyakorlatilag már minden kiszivárgott, többek között az akár 24 órás akkumulátor-üzemidő, a jobb basszus hangzás, valamint a víz- és porállóság, továbbá egy rövid videó is megjelent már a készülékről.

A hírek szerint június 25-én fog megjelenni a Beats Pill új hangszórója, melyhez a napokban egy reklámfilm is érkezett, amiben az NBA-sztár, LeBron James látható. A készülék alig 680 gramm lesz, pici és kompakt, mely három színben lesz elérhető: piros, fekete és arany. A hangszórón csak egy USB-C port lesz található, amivel gyorsan fel lehet majd tölteni és akár 24 órán keresztül hallgathatjuk rajta kedvenc dalainkat.

A jobb basszus és a víz- és porállóság mellett, gyorsabb és megbízhatóbb eszközpárosítást is ígér, valamint kompatibilis az Apple Find My (Lokátor) és a Google Find My Device hálózatával. Az árról egyelőre pontosat nem lehet tudni, egyes információk szerint 149 dollár (55 000 forint) lesz, míg mások inkább 200-250 dollár közé teszik.

3 hozzászólás

Porthos

3 hete és 2 napja

Azzal azért már el lehet kolbász ölni. mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

3 hete és 3 napja

Aaaaz igen! meglepett smiley

válasz erre

betyár

3 hete és 3 napja

A Beats cuccok mindig nagyon jók.

válasz erre