2024-ben érkezik Az Esernyő Akadémia negyedik évada

2023. október 02.
15.4271
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű sci-fi-fantasy-dráma sorozat még 2019-ben debütált a streamingszolgáltatónál, mely hamar nagy sikereket ért el és érkezett is két folytatás hozzá, a legutóbbi, harmadik évad tavaly jelent meg és a rajongók már alig várják, hogy érkezzen a negyedik, egyben utolsó évada a szériának 2024-ben.

A képregény-sorozat alapján készült adaptáció hamar sokak kedvencévé vált, melyben olyan színészek kaptak főszerepet, mint például Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan és Aidan Gallagher. A történet egy szuperhős csapatról szól, akiknek meg kell akadályozniuk egy globális apokalipszist, ám ez nem megy könnyen.

A negyedik évad forgatásai idén májusban értek véget, mely a széria utolsó évada lesz. A Netflix egy rövid videóban - a karakterek születésnapján, október elsején - árulta el, hogy 2024-ben fog debütálni, azt egyelőre azonban nem tudni, hogy pontosan mikor. Mindeközben a rajongók már azt találgatják, hogy mi fog történni a befejező szériában.

3 hozzászólás

Porthos

7 hónapja, 1 napja

Nagyon szerettem az első évadot de utána nem néztem olyan soká jött a folytatás. röhögő smiley Ugyanez van a Stranger Things-szel is.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 1 napja

Első évadot még néztem, nem volt rossz. De nem is tudtam hogy folytatták.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 2 napja

Azt hittem ez már rég nem is megy. meglepett smiley

válasz erre