2024-ben érkezik a Fallout sorozat az Amazon Prime Videora

2023. augusztus 24.
22.0401
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években nagyon felpörögtek a videojátékokból készült filmes vagy sorozatos adaptációk, ott volt többek között az Uncherted és idén év elején a The Last of Us, ám a háttérben további alkotások készülnek, mint például a Fallout sorozat, mely a hírek szerint 2024-ben lesz elérhető a Prime Video műsorán.

Az Amazon még mindig dolgozik a Fallout tévésorozaton, ám a stúdió azt most elárulta, hogy 2024-ben bemutatásra kerül az alkotás, méghozzá saját streaming felületükön, a Prime Videón. A projektet a Westworld egykori alkotóival együtt fejlesztették a népszerű videojáték franchise alapján.

A GameSpot szerint a Bethesda Todd Howardja és a Microsoft Gaming vezérigazgatója, Phil Spencer bemutatott egy rövid előzetest a közelgő sorozatról a Gamescom Xbox standján. A rövid klip állítólag egy nukleáris robbanást mutatott be egy Los Angelesre emlékeztető város közelében, ahol egy pusztaságon átkelő karaktereket és egy nőt lehet látni, aki kibújik a Fallout egyik trezorjából. Pontos megjelenési dátumot még nem tudni, de az már biztos, hogy LA lesz a Vault 33 helyszíne.

3 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon jó alapanyag, kíváncsian várom!

válasz erre

techiii

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem nagyon ismerem a játékot.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jó sokáig készül!

válasz erre