2023 év végén mutatkozhat be az Apple AR/VR headsetje

2022. december 05.
53.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már régóta hallani lehet olyan pletykákat, miszerint hamarosan bemutatkozik a cupertinó-i techvállalat legújabb hardvere, egy AR/VR headset, mely a kiterjesztett valóság egy újabb mérföldköve lehet, ám a legfrissebb beszámolók szerint csak 2023 év végén kerül bemutatásra.
 

Ming-Chi Kuo elemző szerint az Apple fejhallgatójának megjelenését "szoftverproblémák" miatt 2023 végére tolja a vállalat. Tim Cook által vezetett cég mindig híres volt arról, hogy csak olyan terméket ad ki a kezéből, amit valóban meg tud valósítani hibák nélkül. Többek között emiatt nem vágott még bele a hajlítható készülékek piacába az Apple.

A mitikus Apple AR/VR headset-ről már 2016-ban keringtek pletykák és minden évben sokan várják már a termék megjelenését, de a fejlesztés nagyon lassan halad és évek óta a "hamarosan megjelenik" állapotában hallunk csak róla. Ming-Chi Kuo szerint az Apple jövő év elején szállít alkatrészeket az eszközgyártáshoz, így valószínűleg tényleg bemutatásra kerülhet.

Amit eddig tudni lehet a készülékről, hogy állítólag 10-15 kamera lesz rajta, valamint hihetetlenül nagy felbontású kijelzőkkel lesz felszerelve, amelyek a releváns információkat vetítik a felhasználó elé. A funkciók közé tartozik a fejlett játékképességek, a szemkövetés, a hangfelismerés, a kézi követés, a térbeli felismerés, valamint az Apple szolgáltatások, például az Apple Arcade integrációja.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Meglátjuk.... a vak is azt mondta. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nyugtával a napot... mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Óóóóó már hány dátumot hallottunk... mosolygó smiley

válasz erre