18. heti játékakciók a piacon

2015. április 27.
6811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A múlt heti rovatunk nagy sikerrel zárult, bár már kicsit későn sikerült publikálni.

Hogy ezt most elkerüljük, azonnal a hét első napján látunk el Titeket a legjobb akciókkal.

Többen jeleztétek, hogy, ha lehetésges akkor több játékot emeljünk ki, ami szerintünk nagyon jó vétel a héten. És persze mivel mi is elvakultan szeretjük a játékokat így külön örültünk a felkérésnek. A Heti akciókat, úgy próbáljuk meg a jövőben összeállítani, hogy az összes platformra kiemelünk egyet, amit mi ajánlunk, természetesen tapasztalat alapján.

Az ajánlatunk sem csak hasracsapás elven megy. A játék kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy milyen szórakozást nyújt, mennyi ideig lehet vele játszani, milyen a grafikája és a hangzása. Milyen sztori van mögötte.

XBox One:

Evolve + Ajándék Monster Expansion PackRövid ismertető:

A Turtle Rock Studios kreatív csapatának egyszer már sikerült megreformálnia a többjátékos módra kiélezett akciójátékok műfaját, amikor letették a Left 4 Dead-soroztat alapjait. A stúdió azonban most ismét arra készül, hogy új színt és életet hozzon a stílusba, Evolve című alkotásukkal ugyanis újra utat mutatnak a játékiparban!

https://www.youtube.com/watch?v=k1HTGJcvTUk

PlayStation 3:

God of War Collection 2 EssentialsRövid ismertető:

Végre megérkezett a God of War Collection 2, mely a PSP-s epizódok átdolgozott, HD felbontású grafikájú változatait tartalmazza! A God of War: Chains of Olympus során Kratos az eltűnt Napisten, Héliosz nyomába ered, és közben olyan ellenfelekkel kell megküzdenie, mint Kronosz vagy Kharón. A másik epizód, a Ghost of Sparta sem a békés teázgatásról szól: Kratos ezúttal saját származását illetően kezd nyomozásba sajátos módszereivel. Különleges fegyverek, brutális kivégzések és halálos varázslatok - ez lenne röviden Kratos stílusa.

PlayStation 4:

Madden NFL 15Rövid ismertető:

A Madden NFL 15 minden platformon rengeteg újdonságot, de főként finomhangolásokat ígér, így az eddigi legrealisztikusabb játékélmény, továbbfejlesztett fizika- és mesterséges intelligencia vár ránk, ebből kifolyólag pedig a helyzetekre jobban reagáló játékosok is a kiváló rendszer részét képzik.

https://www.youtube.com/watch?v=-gpD9Puvkzg

PC:

Star Wars The Force Unleashed IIRövid ismertető:

A Star Wars: The Force Unleashed II története az első rész eseményei után folytatódik, melyben újabb sötét titkokat ismerhetünk meg a Sithek bosszúja és az Új remény Star Wars filmek közötti időkből. Darth Vader nem tudott beletörődni, hogy tanítványa kudarcot vallott ezért a Kaminó bolygón lévő klón gyárban meg alkotják Starkiller klónját.

Továbbá eme szépséget azért választottuk be a "mindenképp vedd meg" kategóriába, mert gyűjtői darab, továbbá 2.000 forint és még ezt is ingyen kiszállítják. Amikor az emberre rátör a nosztalgia, bizony eme játék nem maradhat a polcon.

https://www.youtube.com/watch?v=74ZR0m1YHig

Amit mi ajánlunk most:

Forza Horizon 2 - Xbox OneRövid ismertető:

A Forza Horizon 2 az elődjéhez képest természetesen rengeteg újdonságot is felvonultat! Már az egészen új profilt kölcsönöz a játéknak, hogy Amerika után Olaszországban és Franciaországban száguldozhatunk, méghozzá kétszáznál is több versenyautóval, amelyek között korunk legdrágább, leggyorsabb és legismertebb négykerekűit is megtalálhatjuk majd, miközben élvezhetjük a Forza 5-ben megálmodott Drivatat-rendszer előnyeit. A minden eddiginél részletesebb kidolgozás mellett bármerre is járunk, a dinamikus időjárás- és napszakváltozásnak köszönhetően a legvadabb versenyek során is utolérhet minket egy hatalmas vihar, de akár ránk is esteledhet, ezáltal sokkal keményebben kell dolgoznunk a győzelem érdekében.

Bármelyik autó volánja mögé is üljünk a Forza Horizon 2-ben, mindegyikük más és más tulajdonságokkal rendelkezik majd. Lesznek, amelyek jobban veszik a kanyarokat, mások inkább a gyorsulásban jeleskednek, de akadnak olyan sportkocsik is, amelyek esős úton és napsütéses időben egyaránt kezes bárányként viselkednek. A játékban éppen emiatt elképesztően nagy változatosság vár ránk a korábban soha nem látott lehetőségek mellett, amik közt ott az átfogó multiplayer mód, aminek köszönhetően másokkal is összemérhetjük tudásunkat.

https://www.youtube.com/watch?v=YQFiWpp5Y5w

A további akciós játékokért érdemes fellapozni a forrás oldalt, ahol rengeteg név szerepel. Természetesen előrendelni is lehet.
nincs még hozzászólás