Will Smith beleszeretett Budapestbe, és végig is parádézta - megmutatjuk a Gemini Man heti eseményeit!

2019. szeptember 29.
68.8461
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Ez a hét filmes tekintetben Will Smith, Ang Lee és Jerry Bruckheimer hármasáról szólt itthon, lévén a Gemini Man európai premierje és annak kísérő elemei zajlottak Budapesten több napon át. A részben Budapesten forgatott sci-fi akciófilmnek köszönhetően itthon eddig nem látott események zajlottak, kezdve a vörös szőnyeges felvonulástól, a rajongói vetítésen keresztül a nemzetközi sajtótájékoztatóig - köztes eseményként egy kis Will Smith koncerttel.


Szerkesztőségünk szinte minden eseményen képviseltette magát - na jó, a koncertre azért nem mentünk el -, így most megmutatjuk, hogyan is zajlott a Gemini Man bemutatkozása Magyarországon: a főszerepben Will Smith, rendező Ang Lee, a producer pedig Jerry Bruckheimer!

A szerdai Red Carpet felvonulás óriási rajongói eseményként lesz emlékezetes mindazoknak, akik jelen voltak. Az igazán gyönyörű helyen, a budai várban megtartott alkalom részeként a film több színésze, és a stáb prominens tagjai is tiszteletüket tették, a jelenlévő filmkedvelők és a sajtó képviselőinek nem kis örömére.

Jerry Bruckheimer, Will Smith és Ang Lee a Gemini Man Vörös szőnyeges fotózásán

Jerry Bruckheimer, Will Smith és Ang Lee a Gemini Man Vörös szőnyeges fotózásán


Will Smith eszméletlen hangulatban köszöntötte a rajongókat, aki a kezét nyújtotta, azzal pacsizott, milliónyi szelfi részese volt és mindenkivel hajlandó volt pár szót váltani. A közönség meg is hálálta, óriási ováció és tapsvihar köszöntötte a színész legtöbb megmozdulásást.

A Gemini Man főszereplője a fotókhoz kötelező pózoláson aztán tovább fokozta a hangulatot, szerényen közölte, hogy millió arca van, amiből meg is mutatott... négyet. Filmrajongóként elképesztő élmény volt látni, hogy mennyire közvetlen és tiszta humorú emberről van szó, amit nem rejtett véka alá senki előtt, nagyon elemében volt az eseményen.

Rengeteg fotó található az eseményről Faceboonk oldalunk Gemini Man Red Carpet fotózás galériájában.


A vörös szőnyeg esemény után a rajongók legnagyobb örömére és meglepetésére a premier előtti díszvetítésen is megjelent a rendezővel és a producerrel együtt Will Smith, és mivel éppen aznap ünnepelte a színész 51. születésnapját, így nem csak a hepibörzdéj hangzott fel a közönség soraiból, de a füleit is megrángatták a gyerekek.

A Gemini Man eseményeket a nemzetközi sajtótájékoztató zárta csütörtökön, ahol több érdekes információt is megtudtunk a filmről. A történet szerint egy nyugdíjas éveire készülődő bérgyilkost alakít Will Smith, aki összetűzésbe kerül addigi legnagyobb ellenfelével - fiatalkori saját magával.

A rajongók imádták Will Smith-t és szemmel láthatóan ő is imádja őket

A rajongók imádták Will Smith-t és szemmel láthatóan ő is imádja őket


A film érdekessége hogy Will Smith két karaktert is alakít benne - a fiatalabbat és az idősebbet - , előbbit pedig színtisztán digitálisan alkották meg. Igaz, csak a fejet, hiszen azt kellett fiatalítani, viszont a végeredmény egészen elképesztő lett. Technológiára és CGI-ra kiélezett szemmel is csak időnként látható hogy valami nem stimmel, történetmesélésbe nem rondít bele a mesterséges megjelenítés.

Will Smith elmondta, hogy az alapot a több mint két évtizedes Bad Boys filmből vették, az ottani karaktere adta az alapot a mostani filmben történő fiatalításhoz. Egyrészt ez volt a filmben a legnehezebb is, az eltérő karakterek megalkotása, eljátszása, legalábbis színészként.

Gemini Man sajtótájékoztató vidám hangulatban! A főszerepben Will Smith füle.

Gemini Man sajtótájékoztató vidám hangulatban! A főszerepben Will Smith füle.


A film egyébként már több mint két évtizede formálódik, a producer Jerry Bruckheimer elmondta, hogy annak idején Jack Nicholsonnal is próbálkoztak, de a technológia olyannyira fejletlen volt még akkor, hogy a fiatalítás kiábrándító volt, így hosszú időre félre lett téve a film ötlete.

Az Oscar-díjas rendező, Ang Lee mesélt arról, hogy mennyire szeret állandóan kísérletezgetni az új technológiákkal, ami a Gemini Man esetén tetten is érhető: a megszokott 24 képkockás felvételek helyett 120 képkocka / másodperc lett rögzítve, amitől az egész film egy fluid, folyamatosan, símán folyó mozgóképpé állt össze.

Az egész az eddigi mozizáshoz képest természetellenesként hat, sokkal jobban hasonlít egy mobillal felvett videóra, természetesen ez nem a minőségre, hanem a fluiditásra értendő. A kép feltűnően éles lett, és a 3D hatások is jobban érvényesülnek az új technológia által. Egy egészen újfajta akciómozira ül be, aki megnézi a Gemini Mant.

Ang Lee, a Gemini Man Oscar díjas rendezője

Ang Lee, a Gemini Man Oscar díjas rendezője


Természetesen szóba került az is, miért esett Budapestre a választás, amire Bruckheimer azt válaszolta, első körben anyagi megfontolásból (Párizst helyettesítette volna fővárosunk), viszont az álláspont nagyon hamar megváltozott, olyannyira, hogy áthelyezték a történetszálat Magyarországra.

A helyszínek így önmagukért vannak a filmben, a Halászbástya, a budai vár, a Vajdahunyad vára, a Széchenyi fürdő és megannyi helyszín tűnik fel, a film jelentős része játszódik nálunk.

Az egészen vidám hangulatúra sikeredett sajtótájlékoztató keretein belül a legtöbb kérdést természetesen Will Smith kapta, aki viccesen megjegyezte, szerinte azért sikeres színész, mert az emberek szeretik a füleit.

Egy norvég művész 1872 Rubik-kocka-elemből épített ajándékot

Egy norvég művész 1872 Rubik-kocka-elemből épített ajándékot


Hozzátette, hogy imádja Magyarországot, ahhoz képest hogy két évvel ezelőtt még nem is járt itt, most már harmadszor jön, mert beleszeretett a régi és az új épületek különös elegyébe, ahogy a történelem meglátszik a házakon, szereti a kedves embereket és az egész miliőt, egyszerűen gyönyörűnek tartja Budapestet. Elmondta azt is, hogy a legjobban az éttermek és a klubok mellett az eldugott kis zegzugos helyeket szerette meg.

Kedvenc helye? Persze hogy a Lánchíd.

A nyelvvel azonban nem boldogul, túl sok neki a mássalhangzó és képtelen az agya befogadni a magyar neveket és szavakat. A Vajdahunyad Castle például kifejezetten nehéz feladat volt számára. Ez mindenesetre a film végeredményén nem látszik, hamarosan a nagyközönség is láthatja Budapestet egy egész más oldaláról.

A Gemini Man október 10-től látható a hazai mozikban.

A teljes Gemini Man Red Carpet fotógaléria az androgeek Facebook oldalán található:


A Gemini Man című film magyarországi Vörös Szőnyeg eseményén fotóztunk.

Will Smith, Ang Lee, Jerry Bruckheimer

Közzétette: Androgeek2019. szeptember 29., vasárnap


HA A GALÉRIA NEM AKAR KLIKKELÉSRE MEGNYÍLNI,
KATTINTS IDE: Gemini Man Red Carpet fotózás
9 hozzászólás

Vidoros

4 éve, 11 hónapja és 10 napja

De jó kis összefoglaló, nagyon várom a filmet, király volt ezt olvasni előtte. mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

4 éve, 11 hónapja és 16 napja

Kisebb káosz volt miatta a városban, de azért jól tolta.

válasz erre

Hentes

4 éve, 11 hónapja és 16 napja

Minket mindig minden színész szeret. mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

4 éve, 11 hónapja és 16 napja

Bakker ha tudom hogy csak így simán oda lehet menni erre a vörös szőnyeges bulira, nem hagytam volna ki! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 11 hónapja és 16 napja

Igazán ****a kis összefoglaló lett! Bár a héten a csapból is Will Smith folyt, ez volt az első cikk amit elolvastam! röhögő smiley

válasz erre

marco

4 éve, 11 hónapja és 17 napja

Fikarc írta:
Kemény meló lehetett ezt mind végigtolni, de gondolom az élmény megérte! mosolygó smiley Jó cikk, köszi!
Két teljes napom ment el rá, de határozottan megérte. Nem is csak Will Smith miatt, én Bruckheimert nagyon sokra tartom, Ang Lee meg az egyik kedvenc rendezőm. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 11 hónapja és 17 napja

Remélem, jó is lesz a film. mosolygó smiley Nagyon király összefoglaló lett!

válasz erre

Fikarc

4 éve, 11 hónapja és 17 napja

Kemény meló lehetett ezt mind végigtolni, de gondolom az élmény megérte! mosolygó smiley Jó cikk, köszi!

válasz erre

Direktor

4 éve, 11 hónapja és 17 napja

Nem ő korunk legnagyobb színésze, de óriási forma, midig mosolyt csal az arcomra. Látom, az életben is ilyen! mosolygó smiley

válasz erre