Szerkesztőségi köszöntő

2016. augusztus 15.
44.6201
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Amikor egy szerkesztőségben felmerül hogy valami olyat kéne alkotni, ami még nincs, a legalapvetőbb kérdés mindig az: miben legyen más, mint a már piacon lévő hasonló magazinok - az Androgeek esetében a válasz adott volt: mindenben. Hosszú évek óta tervezzük hogy olyan tech magazint hozzunk létre, amilyennel nem lehetett eddig találkozni. Folyamatosan terveztünk, vártuk azt a pillanatot, amikor érdemes megjelenni, amikor minden adott lesz ahhoz, hogy debütáljon a legújabb tech-geek magazin. Elérkezett a pillanat.
 


Az androgeeket alapító Blake Dashed és egyre jobban bővülő csapata az évek alatt több és több energiát fektetett abba, hogy kiszolgálja a hazai it-tech érdeklődésű közösséget. A korábbi években már több mérföldkövet is ünnepelhetett a lap, ma azonban minden eddiginél fontosabbhoz érkeztünk, melyet nyugodtan nevezhetünk az egész Androgeek-történelem legmeghatározóbb pontjának.

Ezen a szép napsütéses augusztusi napon ugyanis hivatalosan is elindul a kívül-belül teljesen megújult Androgeek online magazin, mely immáron a Game Channel család tagja. Az új szerkesztőség még több tartalommal vár titeket, hogy innentől kezdve Veletek együtt építsük tovább az oldal történelmét.

Az Androgeek egy családias hangulatú projektként indult 2013-ban, azzal a céllal, hogy egyedi hangnemben szolgálja fel olvasói számára a legfrissebb tech tartalmakat, mindezt úgy hogy mindenki számára szolgáljon megjelenési felülettel - egyedülálló freelancer magazinként debütált a hazai piacon.

Ismerős arcokkal továbbra is találkozhattok, hiszen az oldal megálmodója, Buda András továbbra is a közösség oszlopos tagja marad és alkalomadtán egy-egy írással is megörvendeztet titeket. Hanziness szintén a megújult Androgeek csapat tagjaként tér vissza, méghozzá rovatvezetőként, tőle pedig leginkább Windows-os tartalmakra számíthattok.

Célunk már a tervezési fázisban is az volt, hogy a lehető legtöbb embernek nyújtsunk friss és hasznos információkat, így a Windows-os tartalmak mellett dedikált rovatot szentelünk a Linux és mac OS rendszereknek, ahol folyamatosan számolunk majd be nektek a legfrissebb funkciókról és termékekről, valamint hasznos tippekkel is segítünk titeket.

Az idén 15 éves Game Channel magazin oszlopos tagjai nyújtják az alapot a régi-új technológiai magazin szerkesztőségi gárdájához. Maniac és csirkee a kiadó több lapjánál is fontos szerepet töltenek be, mondhatjuk úgy is, a család ikonikus tagjai közé tartoznak. Szakértelmükre és elhivatottságukra itt is számítunk, mind a napi hírek, mind pedig a rovatok igazgatása esetében.

A főszerkesztő-helyettesi posztot jómagam - dfp - fogom betölteni, a Game Channel oldalán több éve vezetem a tech- és hardver részleget, így az egész GC univerzum atyja, marco engem bízott meg e tiszteletteljes feladatkörrel. Marcoval közösen fogjuk a szerkesztőségi munkálatokat irányítani.

Most, hogy egy kis történelemóra után megismerhettétek az újkor hőseit, itt az ideje megosztani veletek a szerkesztőségi víziónkat, azt az irányt, amit a jövőben képviselni szeretnénk. Az Androgeek új csapata azért állt össze, hogy a tech és it-beállítottságú hazai olvasókat egy komplex, fiatalos és közvetlen hangvételű magazinnal szolgálja ki.

Híreinkkel és cikkeinkkel nem csak a jól megszokott hardverek világába vezetünk be Titeket, hanem az egyre több területen az életünk részévé váló okoseszközök, az asztali és mobil operációs rendszerek, különféle tudományos témák és a technológiához egyre szorosabban kapcsolódó autók világába is mi szeretnénk belépőként szolgálni számotokra.

Mi magunk is élénken érdeklődünk az oldalon megjelenő tech tartalmak iránt, de jól tudjuk, hogy mennyire fontos a kikapcsolódás és a szórakozás. A geeklife rovatot pontosan ennek szenteltük, hiszen itt találkozhattok majd a legfrissebb film trailerekkel, filmes hírekkel, fesztiválbeszámolókkal és egyéb szórakoztatót témákkal.

Az oldal ugyan ma kezdi meg új életét, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden úgy is marad, ahogy ma látjátok. A háttérben folyamatosan fejlesztünk, így a következő egy hónapban több változásra is számíthattok. Igyekszünk odafigyelni az olvasók igényeire, így már az első naptól kezdve örömmel várjuk a visszajelzéseket, ötleteket és egyéb javaslatokat annak érdekében, hogy az ősz beköszöntével közel végleges formánkat ölthessük magukra.

Természetesen egy ilyen örömteli pillanatot jól meg is kell ünnepelni, így induló nyereményjátékokra is számíthattok, melyek részleteivel a következő napokban-hetekben jelentkezünk.

Reméljük Magyarország legújabb tech, it és geek oldala elnyeri a tetszéseteket és megújuló közösségünk aktív részeivé váltok!
17 hozzászólás

Harder

8 éve, 1 hónapja és 15 napja

Terjed a híretek mosolygó smiley , haver mondta hogy itt valami nagyon beindult, feljöttem és tátom a számat hogy milyen király tartalom van, pont a szájízemnek megfelelően! mosolygó smiley

A régi verziót nem ismertem, de amit most látok az rohadt jó, mindennapos kotyogó leszek! mosolygó smiley

Csak így tovább!

válasz erre

Fikarc

8 éve, 1 hónapja és 20 napja

Régóta kerestem már olyan oldalt ahol értelmesen lehet beszélgetni és a cikkek hírek is jók. Jelentem, megtaláltam és azóta függő vagyok. röhögő smiley

Nagyon örülök nektek, jó munkát! mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 24 napja

Szuper oldal, nagyon örülök hogy rátaláltam! mosolygó smiley Pontosan olyan témák vannak amiket imádok olvasni.

Remélem sok Windowsos dolog lesz, de a Linux is nagyon érdekel!

válasz erre

wegh

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

GC révén én is idetévedtem és maradok is az tuti mosolygó smiley Nagyjából minden érdekel az informatika világában, de a tech kütyüket mindig jobban szerettem a játékoknál mosolygó smiley Gratulálok a megújuláshoz és sok sikert! kacsintó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nagyszerű oldal, örülök hogy rátaláltam! Legjobban a geeklife jön be, meg az Apple dolgok.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

Király lett az új magazin, az első (új) hírektől követem, kb két hete. Örülök neki és mindenkinek jó munkát kívánok benne, GC-s és oldschool androgeek-eseknek egyaránt! mosolygó smiley

válasz erre

marco

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

Paint írta:
Gratulálok a megújuláshoz, kedves Androgeek team, minden jót a továbbiakban! Én személyszerint örünék az oldalon egy blogíró opciónak, hogy itt is mindenkit terrorizálhassak a lemezkritikáimmal.. mosolygó smiley
Arra ott a GC-s blogod! mosolygó smiley

Egyébként a rendszerben van a blog is, amikor eljön az ideje, tervezzük majd bekapcsolni.

válasz erre

Hentes

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

Régen örültem már annyira egy oldal indulásának mint a megújult ag-nek. Egy ideje felfedeztem magamnak hogy készülget mert facebookon voltak jelek mosolygó smiley de nem voltam benne biztos hogy ez lesz a helyzet.

dfp, gratulálok az előmenetelhez, az oldalnak rengeteg szép sikert kívánok!

válasz erre

marco

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

totyak írta:
Alapvetően nem vagyok tech beállítottságú, nem is nagyon értem a legtöbb témát, de azért beleolvasgatok az itteni hírekbe. Biztosan itt is látható leszek néha, de aktívabb maradok a játékos részén a lapcsaládnak.
A geeklife lesz a te kedvenced itt szerintem.

Nekem is az, de pssszt. mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

Elképesztő hogy menyire más itt már most, pár nappal az indulás után a hangulat mint általában egy tech oldalon. Imádok itt lenni, amióta átregeltem. Folyamatosan nyitva van a GC és az AG. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

Alapvetően nem vagyok tech beállítottságú, nem is nagyon értem a legtöbb témát, de azért beleolvasgatok az itteni hírekbe. Biztosan itt is látható leszek néha, de aktívabb maradok a játékos részén a lapcsaládnak.

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 2 hónapja és 2 napja

Sok sikert srácok! Mióta rátaláltam, mindennapos vendég vagyok! mosolygó smiley

Szuper az oldal.

válasz erre
12a(z) 2 -ből