Minden, amit az IPL szőrtelenítőkről tudnod kell

Szponzorált tartalom
2024. június 23.
68.5232
tartós szőrtelenítés
Elérkezett a jó idő, így egyre több figyelmet fordítunk a bőrápolásra. Ehhez pedig a szőrtelenítés okozta problémák is társulnak. A legjobb megoldás az lenne, ha örökre megszabadulhatnánk a problémától, viszont a tartós szőrtelenítés a kozmetikai szalonok macerás folyamatával és rendszeres kezelésével jár együtt.
 


Legalábbis eddig - most viszont már akár otthonod kényelméből is élvezheted a tartós szőrtelenítés előnyeit, és elkerülheted a kozmetikus okozta kellemetlen pillanatokat is. Hogyan? A Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő készülékével. A készülék a világon elsőként személyre szabott megoldást kínál a tartós és kényelmes otthoni szőrtelenítésre.

Hogyan működnek az IPL szőrtelenítők?

A villanófényes szőrtelenítő készülék fényenergiáját a szőrszálak színét adó anyag, a melanin nyeli el és vezeti a szőrtüsző mélyére. A hő károsítja a szőrtüszőt és roncsolja a szőrnövekedésért felelős sejteket, így elsorvad a szőrszál. Az IPL szőrtelenítő készülék csak az aktív növekedési ciklusban lévő szőrszálakra hat, ám a szőrszálak a testen nem mind ugyanebben a fázisban vannak.

tartós szőrtelenítés

A villanófényes szőrtelenítés hatékonysága azonban nem csak a szőrszálak egyénenként és szőrtüszőnként is változó növekedési ciklusán múlik, hanem a színükön és a bőrtónuson is. A sötétebb szőrszálak több melanint tartalmaznak, ezért több fény elnyelésére képesek. Ugyanakkor minél nagyobb a kontraszt a szőr és a bőr színe között, tehát minél világosabb a bőr, a szőrtelenítő gép annál hatékonyabban képes a jóval sötétebb szőrszálakra koncentrálni a kibocsátott energiát.

Mivel a szőrszín, a bőrszín, de még a szőrnövekedés üteme is nem csak egyénenként, de testtájanként is változik, a hatékonyság kulcsa a maximálisan személyre szabott kezelés - és ebben a Braun Skin i-Expert otthoni IPL szőrtelenítő világelső.

villanófényes szőrtelenítésMiben más a Braun Skin i-Expert a többi IPL szőrtelenítőhöz képest?

A Braun Skin i-Expert okos IPL szőrtelenítő készüléke a világon az első, amely személyre szabottan működik, fejlett mesterséges intelligenciával és egy hozzá tartozó okostelefonos applikáció segítségével.

A Braun eddigi legjobb IPL szőrtelenítő készüléke, a Braun Skin i-Expert okos: használat közben folyamatosan elemzi a bőrt és mindig az adott terület bőrtónusához igazítja a villanások erősségét annak érdekében, hogy az a lehető leghatékonyabb legyen.

A Skin Check bőrvédelmi funkció ugyanakkor gondoskodik arról, hogy a villanások erőssége semmiképpen se károsítsa a bőrt.

Az okostelefonra letölthető és a naptárhoz kapcsolható egyéni haladáskövető alkalmazás (Skin Expert) kezelésenként automatikusan frissül és jelzi, hogy hány alkalom van még hátra, illetve mikorra célszerű beütemezni a következőt.

Mivel a Braun Skin i-Expert készülékbe épített mesterséges intelligencia használat közben tanul, a bőrtónus és az alkalmankénti használat hatékonyságának elemzésével, az alkalmazás segítségével egyénre szabott kezelési tervet készít, ami így sokkal eredményesebb lehet, mint a szalonokban néhány hetente rutinszerűen ismételt kezelések.


Az applikáció a kezelés előtt, a kezelés közben és utána is folyamatos segítséggel és információkkal látja el a felhasználót, azt az érzést keltve, mintha saját magunk kozmetikusai lennénk.

A Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő készülék 125 villanásra képes percenként, ami lehetővé teszi a teljes test kezelését mindössze 15 perc alatt alkalmanként. Otthon, kényelmesen, az intim szféra megőrzésével, a legalkalmasabb időpontban.

Tartós szőrtelenítés egyetlen készülékkel, akár 22 évig!

A személyre szabott kezelési terv végeztével akár egy évig is sima marad a bőr, és utána már csak időszakos utókezelésekre van szükség - és a Braun Skin i-Expert tartós szőrtelenítő készülékével már ez sem gond: a 400.000 villanás akár 22 éven át is képes biztosítani a teljes test kezelését. 

Ez a cikk egy szponzorált tartalom / PR cikk, amely nem feltétlenül az Androgeek szerkesztősége által készített tartalom.