Már elérhető a Halo sorozat második évada

2024. február 10.
74.5501
csirkee profilja, adatai
csirkee
Február 9-től végre megtekinthető a népszerű Microsoft videojátékból adaptált sorozat második évadának első két epizódja - hetente jönnek majd az új részek -, melyben visszatérnek a jól ismert spártaiak, valamint a Főnök, avagy Master Chief, aki mindent megpróbál megtenni azért, hogy felhívja a figyelmet a közelgő veszélyre, azaz a Szövetségre.


Amikor tavaly év elején megérkezett hazánkba is a SkyShowtime, valószínűleg sok gamer szeme felcsillant, mivel a Paramount+ saját gyártású sorozatai is felkerültek a platformra, köztük a Halo, mely a nem túl kedvező kritikák ellenére nagy sikert aratott és a stúdió be is rendelte hamar a folytatást. A második szezon több jelenetét is ismét kis hazánkban forgatták olyan helyszíneken mint például az Inotai Erőmű, a budapesti Biodóm vagy éppen a Köki Terminál.

Mindezek mellett még több magyar vonatkozása is van a sorozatnak, ugyanis a Halo játékhoz hasonlóan a Reach-en magyar telepesek is élnek, sőt több helyszín is magyar nevet kapott. Ez a sorozatban is visszaköszön majd - ahogy azt már láthattuk az első évadban is -, többek között a harmadik részben, melynek címe éppen Visegrád, de az alkotók elárulták, hogy több magyar szöveg is hallható lesz ismét az évad során, érdemes lesz fülelni.

Master Chief visszatért

Master Chief visszatért


Miről fog szólni a második évad? Nagyjából ott vehetjük fel a vonalat, ahol az első évad befejeződött annyi különbséggel, hogy Master Chief (magyarul Mester Főnök, jajj) avagy John-117 főtiszt visszatér, miután a mesterséges intelligenciát kiszedik belőle. Az első képsorok egy izgalmas küldetést mutatnak be, sőt a Szövetség rémisztő szörnyei is felbukkannak egy kis csatára, ám túl sok akcióra ne számítsunk, az alkotók hasonlóan az első évadhoz, szépen lassan építik fel a történetet és teszik azt izgalmassá a nézők számára.

Megismerkedünk egy új felettessel James Ackerson személyében, akiről már az első másodpercben tudjuk, hogy valami rosszban sántikál és nem a kolóniákon élő emberek miatt aggódik. Mindeközben főhősünk igyekszik kideríteni mi a Szövetség következő célpontja, ami remélhetőleg egy grandiózus sci-fi csatát fog bemutatni a számunkra.

Az új górénak még a szeme sem áll jól

Az új górénak még a szeme sem áll jól


A széria második évada már csak nyolc részből fog állni (az előző évad kilenc epizódjával szemben), az első kettő rész február 9-től már elérhető a SkyShowtime-on, a soron következő epizódok pedig minden héten pénteken fognak debütálni. Aki esetleg még nem látta a Halo sorozat első évadát, mindenképpen pótolja és nézze figyelmesen, hiszen rengeteg magyar vonatkozás lelhető fel benne, amire büszkék lehetünk.
9 hozzászólás

Eltohn

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Én még az első évadnak sem álltam neki. Megvárom míg minden rész fent lesz és akkor tolok egy maratont! mosolygó smiley

válasz erre

betyár

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jó kis sorozat, nekem bejött az első évad.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Belelestem de nem szinkronos. meglepett smiley Nálam van a hiba vagy tényleg nem az? meglepett smiley

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Amikor fent lesz mind akkor egyben ledarálom.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Már csak a magyar vonatkozás miatt kötelező nekem.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 3 hete

Nem a kedvenc karakterem Master Chief, de mivel videojátékból készült, így is úgy is megnézős. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete

Meglesem majd, nekem bejött az előző is.

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 3 hete

Nem láttam még az elsőt, de meg fogom nézni.

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 3 hete

Első nagyon gyenge volt, kívánics leszek rá.

válasz erre