Környezetbarát termékcsaládot és friss ConceptD hardvereket mutatott be az Acer - íme minden bejelentés!

2021. október 14.
94.5231
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Acer a tegnapi next@acer eseményen kőkemény szőnyegbombázást hajtott végre, és egy kazal bejelentést ejtett meg. Az alábbiakban olvashatjátok az összeset, amelyeket listába szedtünk. Nézzük, mit mutatott a gyártó!


A környezetbarát Vero termékcsalád

Az Acer a Vero termékcsalád képében bemutatta legújabb környezetbarát szériáját. Élből itt van az Aspire Vevo, ami 30%-ban PCR műanyagból áll - ez 21%-kal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást. 100%-osan újrahasznosítható a csomagolás, és akár barkács laptop állványként is felhasználható. 15,6 colos FHD IPS panellel bír, 11. generációs Intel Core CPU-val, Intel Iris Xe VGA-val, valamint az új VeroSense funkcióval az energiahatékonyságra és az aksi élettartamra fókuszálhatunk. 799 eurós áron jön majd (kb. 288 ezer forint).

A TravelMate Vero is egy környezetbarát üzleti laptop - itt 11. generációs Intel Core i7-tel számolhatunk, 16 GB DDR4 RAMmal, valamint 1 TB SSD-vel. Acer ProShield Plus-szal is kérhető, valamint már az induló logót is testre szabhatjuk, ami cégekne tökéletes lesz. A Kensington-zár fizikai védelmet is nyújt! 769 eurós árcédulával robog be (kb. 277 ezer forint).



A Veriton Vero Mini a mini PC-k világába hivatott egy kis "zöldet" hozni. Egy kompakt kiszerelésről van szó, rengeteg testre szabási opcióval. A következő generációs Intel Core vPro pcoikat hasznosítja a termék, és elég kicsi ahhoz a masina, hogy akár egy hátizsákba is becsúsztassuk.

A Vero BR277 egy környezetbarát monitor, aminek az Ergostand modulja lehetővé teszi, hogy döntsük, forgassuk és állítgassuk a magasságát. A VisionCare segít, hogy csökkentsük a szem megerőltetését, de a BlueLightShield is támogat minket ebben, lévén ez pedig a kék fény mennyiségét csökkenti. 299 euróért (kb. 108 ezer forint) érkezik.

Az Earthion pedig végül, de nem utolsó sorban a cég egyesíti a vállalat, a beszállítói lánc partnerei, az alkalmazottak és a fogyasztók (csatornák) erősségeit annak érdekében, hogy innovatív megoldásokkal kezeljék a környezeti kihívásokat.

Az Acer bővíti antimikrobiális portfólióját

Az Acer bejelentette, hogy antimikrobiális termékportfólióját több termékcsaládra bővítette, mind a fogyasztói, mind a kereskedelmi célcsoportokat lefedve. A TravelMate Spin P4 alakítható laptop az Acer Antimicrobial 360 Design jegyeit hordozza, és 11. generációs Intel Core i7 vPro procival vértezték fel. Akár 1 TB-os SSD-vel is kérhetjük, és egy FHD antimikrobiális panelt is kapott. Ára 1119 euró lesz (kb. 403 ezer forint).

Az Enduro Urban N3 antimikrobiális laptop 14 colos kijelzővel bír, akár 1,2 méter magasból leejtve is bírja a strapát. 11. generációs Intel Core i7 procival és GeForce MX330 VGA-val vértezték fel, valamint 32 GB-nyi DDR4 RAM-mal. 13 óra aksi idő és 450 nites fényerő jellemzi még. Ára 799 euró lesz (kb. 288 ezer forint)

Környezetbarát termékcsaládot és friss ConceptD hardvereket mutatott be az Acer - íme minden bejelentés! - 2. kép

Ott van utána az Enduro Urban T3 antimikrobiális táblagép, ami 10 colos, és szintúgy bírja az ejtéseket. 10 pontos érintést támogató FHD kijelzővel rendelkezik, ami 600 nites fényerőt tud. A szelfi kamera 5 MP-es, van AI zajcsökkentős mikrofon, a teljesítményről pedig a MediaTek Octa-core processzor és a 4 GB RAM gondoskodik. Ára 299 euró lesz (kb. 108 ezer forint).

Az Acer VE246Q antimikrobiális monitor 23,6 colt tudhat magáénak, valamint 178 fokos betekintési szöget. Az Acer Antimicrobial 360 Design-jával, a monitor háza és fedőüvege újrahasznosított műanyagból készült, amely ezüstionos antimikrobiális bevonatot kapott, 99%-os csökkenési arányt kínálva számos baktériummal szemben. Ára 259 euró lesz (kb. 94 ezer forint).

Ezek mellett Works With Chromebook tanúsítvánnyal rendelkező kiegészítőket és vízálló Acer Eco-Shell védőkabátokat is bemutattak.

Négy új Chromebook

A Chromebook Spin 514 14 colos FHD kijelző 11. generációs Intel Core i7 procival lett felvértezve, illetve átalakítható formátumú, ergo akár táblagép, sátor vagy kijelző üzemmódban is használható. A komplett masina csendes a ventilátoroknak köszönhetően, illetve igazán pofás hangzással szembesülhetünk. Ára 1049 euró lesz (kb. 378 ezer forint).

A Chromebook 515 szintúgy 11. generációs Intel Core i7 processzorokkal lett felruházva. 512 GB PCIe NVMe tárolóval és akár 16 GB RAM-mal bír, másfelől pedig Intel Iris Xe grafikus processzort kapott. 15,6 colos FHD IPS kijelző üzemel rajta, és fel lett szerelve mindenféle porttal. Ára 499 euró lesz (kb. 180 ezer forint).



A Chromebook 514-et az Octa-Core MediaTek Kompanio 828 processzor hajtja, és akár 15 órás aksi időt is kihúzhatunk belőle. Sőt, 30 perc alatt máris 50%-os lesz a gép, és súlyra sem nagy szám, tekintve hogy 1,3 kg-os. Ára 399 euró lesz (kb. 144 ezer forint).

A Spin 314 egy olcsó, 14 colos FHD IPS érintképernyővel bíró gépezetként lett belengetve, amely mindenféle csatlakozóval fel lett vértezve, a mai igényeknek megfelelően - legyen szó akár HDMI-ről, microSD-ről. Ára 449 euró lesz (kb. 162 ezer forint).

Acer L811 lézerprojektor

Az Acer L811 egy ultra-rövid vetítési távolságú lézerprojektor, amely HDR10-kompatibilis 4K felbontást és 3000 lumen fényerőt kínál a magas minőségű házimozi élmény érdekében. A mindössze 0,312 méterről 120 hüvelykes vetítésre képes készülék legyőzi a szűk helyek korlátait, így lehetővé teszi, hogy egy kis helyiségben is nagy képernyőnek megfelelő felülettel dolgozhassunk.

A projektor előre telepített marketplace-szel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rögvest a dobozból kivéve - vezeték nélkül - számos streaming szolgáltatást, közösségi médiaplatformot és egyebeket élvezhessenek. A felhasználók a tartalmakat vezeték nélkül is streamelhetik Miracaston keresztül, ha Android vagy Windows eszközöket használnak, vagy EShare-en keresztül, ha iOS vagy Android rendszert használnak.

Környezetbarát termékcsaládot és friss ConceptD hardvereket mutatott be az Acer - íme minden bejelentés! - 3. kép

Az alacsony bemeneti késleltetés, az 1080p 240 Hz-es beállítási lehetőség és az Acer TrueHarmony technológiával továbbfejlesztett két beépített 10W-os hangszóró javítja a videó és a hang minőségét, míg az Acer EcoProjection technológiája akár 66%-kal csökkenti a készenléti energiafogyasztást, annak érdekében, hogy a lézer élettartamát 30.000 órára növelje.

A projektor támogatja a 24/7 folyamatos vetítést is, így a felhasználók megbízható és kiváló minőségű vetítést kapnak, amikor csak szükségük van rá. 2599 eurós áron érkezik, ami közel 936 ezer forintot takar.

ConceptD 7 SpatialLabs Edition laptop 3D alkotók számára

A 3D modellek real idejű rendereléséhez igazán nagy teljesítményű eszközre van szükség, ezért a ConceptD 7 SpatialLabs Edition laptophoz akár 11. generációs Intel Core i7 processzorral, akár NVIDIA GeForce RTX 3080 laptop GPU-val, akár 64 GB DDR4-el memóriával és akár 2 TB NVMe PCIe SSD tárolóval.

A SpatialLabs már a dobozból kivéve lehetővé teszi a tervezők számára, hogy valós időben keltsék életre projektjeiket. Az összes főbb 3D fájlformátum támogatása segítséget nyújt az alkotók számára ahhoz, hogy 3D modelljeiket sztereoszkópikus 3D-vé alakítsák, egyszerűen importálva azokat a SpatialLabs Model Viewer programba, ahol a fényerőt, a textúrákat és a HDR háttereket megerősítik.



A laptop kiterjesztett 2D képvel együtt használható, így lehetővé teszi a tartalom használatát létrehozását vagy szerkesztését egy külső 2D monitoron, majd az elvégzett változásokban valóban időben, sztereoszkópikus 3D-ben lehet megtekinteni a SpatialLabs eszközt.

Az Acer több új modellel is bővítette ConceptD 3 termékcsaládját, például egy új 16 hüvelykes modellel (CN316-73G), amely 16:10 képarányú képernyővel rendelkezik, valamint egy új 15,6 hüvelykes átalakítható modellel (CC315-73G), amely akár egy Wacom EMR tollat is tartalmazhat. A ConceptD 3 Pro (CN316-73P) és a ConceptD3 Ezel Pro (CC315- 73P) is elérhető, mindkettő akár 4,6 GHz-es teljesítményre képes Intel Core i7 processzorral és NVIDIA T1200 Laptop GPU-val.
7 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 7 hónapja és 25 napja

Egész komoly a felhozatal!

válasz erre

Harder

2 éve, 8 hónapja

Rohadt **** hogy itthon nincsen Chromebook. szomorú smiley Ezt is kipróbálnám pedig nagyon.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 8 hónapja és 1 napja

Brutál a felhozatal! meglepett smiley

válasz erre

betyár

2 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ez az új környezetbarát travel nagyon bejön.

válasz erre

TEchie

2 éve, 8 hónapja és 1 napja

Vero jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Porthos

2 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ezek most nem aprózták el! meglepett smiley

válasz erre

inkognito

2 éve, 8 hónapja és 1 napja

Az a projektor de menő. Jó sok újdonságok lesz.

válasz erre