Clean Master 4.0 bétateszt

2013. november 13.
8.9511
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a cikk a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A KSMobile, a Clean Master fejlesztője az érdeklődőknek egy zárt bétateszt keretében elérhetővé tette a legjobb Androidos karbantartó program legújabb, 4.0-ás verzióját.


A program természetesen magyar nyelvet is tartalmaz a korábbi verziókhoz hasonlóan, amely a béta miatt még nem teljes. Alább megtekinthető a megújított, látványos kezelőfelület. Jelen bétaverzió telepítője 9 mb-ot foglal, amely a telepítés után törölhető.
[intense_gallery layout="circle" type="thickbox" starteffect="transparent" hovereffect="boxRain" include="5474,5473,5472,5471,5470,5469" order="NONE" /]
Amellett, hogy új kezelőfelületet kapott, javítottak a reagálási idején, még hamarabb indul el a program és sokkal gyorsabb lett a felesleges, valamint a feltelepített programok keresése is.

Természetesen ezeken kívül képes még a telepített programok biztonsági mentésére, áthelyezésére az SD kártyára, valamint tökéletes eltávolítására is (mindenféle hátrahagyott fájlt törölve, hasonlít a Revo Uninstallerhez ebben a tekintetben). Beállítható automatikus memóriaürítés, ha például eléri a telítettség a megadott százalékot vagy arra is képes, hogy képernyő kikapcsolásakor automatikusan elvégezze ezt.

A fejlesztők a hétvégére egy nyilvános bétatesztet is terveznek. A Clean Master jelenlegi legfrissebb, stabil verziója itt érhető el Androidra.
 

      %
      nincs még hozzászólás