Zuckerberg továbbra sem hajlandó elállni attól, hogy engedje a politikusok hazudozását a Facebookon

2019. december 02.
4.3481
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mark Zuckerberg ismételten házhoz megy a pofonért, ugyanis ahelyett, hogy változásokat idézne elő a Facebook irányelvei kapcsán, legalábbis ami a politikai álhírek engedélyezését illeti, megint úgy döntött, hogy ő inkább kiállna a határozat mellett.

A CBS-nek ma reggel ugyanis azt nyilatkozta a Facebook-fejes, hogy szerinte igenis az embereknek maguknak kell eldönteniük, hogy mit hisznek el a politikusoknak és mit nem, lévén szerinte ez a demokrácia része. Hozzátette továbbá azt is, amit már korábban kiemelt, miszerint nem gondolja, hogy egy vállalatnak kéne cenzúráznia a politikát.

Szóba került az a téma is, ami egy ideje már köztudatban van, mégpedig hogy Zuckerberg októberben Donald Trump társaságában fogyasztott el egy vacsorát a Fehér Házban, ellenben hogy miről folyt a diskurzus, azt privát keretek között szeretné tartani.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Kisfaludy82

8 hónapja, 3 hete és 5 napja

Komolytalan az egész Facebook úgy ahogy van. Már rég szabályozni kellett volna törvényileg és normálisan megbüntetni őket az összes okozott kárért.

válasz erre

Harder

8 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez egy irányíthatatlan dolog és ha valakit tiltanak, akkor mindenkit. Vagy senkit. A baj az hogy jelenleg ők döntik el kit tiltanak és kit nem. Ez gáz.

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem szabadna neki ebbe beleszólnia. Nem az ő dolga eldönteni és befolyásolni az embert.

válasz erre