Zombisorozatot, Odaát és Zöld íjász spin-off pilotot rendelt a CW

2014. február 01.
1.4061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Ezzel ötre nőtt a csatorna által berendelt bevezető epizódok száma, amelyekből majd kiválasztásra kerülnek a következő évad(ok) újoncai.
A Supernatural: Tribes a Vadászok és a Szörnyek közötti állóháborúról szólna Chicago utcáin.

Írója Andrew Dabb (Odaát), aki osztozik az executive produceri teendőkön Eric Kripke és Robert Singer ?ismeretlen? nevű kollégáival.

Az iZombie a DC Comics boszorkánykonyhájában készült, szintén misztikus természetfeletti procedurális sorozat, amelyben egy orvostanhallgató  lányból lett zombi munkát vállal a halottkémnél, hogy ne maradjon friss agyvelő nélkül, amelyet más forrásból emberi mivoltát megőrzendő nem óhajt beszerezni. Azonban minden egyes táplálkozás során a halott emlékeinek birtokába jut, így főnöke és egy rendőrnyomozó segítségével bűnügyeket old meg, hogy a benne lakozó szörny ne vegye át az uralmat felette.

Rob Thomas és Diane Ruggiero (Veronica Mars) veti papírra a forgatókönyvet, méghozzá Chris Robertson és Michael Allred  képregénye alapján.


Végezetül a csatorna esélyt adott A zöld íjász spin-offjának, a The Flashnek is, amelyet eredetileg az anyasorozat egyik külön erre a célra dedikált résszel vezettek volna be, de végül teljesen különálló pilotot kap. Barry Allen tudós szerepében ezúttal Grant Gustint (Glee - Sztárok leszünk) láthatjuk majd, aki szupersebességének köszönhetően a leggyorsabb emberré válik a Földön.  Greg Berlanti és Andrew Kreisberg (A zöld íjász) írják a forgatókönyvet, és David Nutter (Trónok harca) rendez majd, a szereplőgárdához pedig már korábban csatlakozott Jesse L. Martin (Kasszasiker), Danielle Panabaker (Doktor D) és Rick Cosnett (Vámpírnaplók) is.
nincs még hozzászólás