YouTube videó feltöltés Google+ videókból

2014. augusztus 28.
1.3511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A YouTube mostantól engedi importálni a videókat Google+ videótárunkból is.

Eddig erre nem volt lehetőség.
Egészen idáig a Google+ folyamunkba feltöltött videókat, bár a YouTube lejátszójával játszotta a rendszer, nem volt annak része. Innen áttölteni, pedig fájdalmas volt. A legegyszerűbb módja is az volt, hogy letöltöttük, majd YouTube-on újra feltöltöttük.
Ez azért is volt kényelmetlen, mert manapság már nagyon jó videókat lehet készíteni telefonunkkal, azokat automatikusan feltöltethetjük a Google+ Automatikus feltöltés funkciójával, így az már a felhőben van és nem kell a telefonunkról a gére varázsolni.
YouTube import? Hogyan?




Most viszont fordult egyet az egész és megkaptuk azt, amire már nagyon sokan vártak. A YouTube feltöltési felületén megjelent egy import gomb egy szép nagy Google+ logóval. Ha ezt megnyomjuk, akkor át tudjuk böngészni a Google+ videóinkat és azokat egy kattintással át lehet importálni. Ez azért is nagyon hasznos, hiszen ezeket a videókat már a Google feldolgozta, így nem kell hosszú perceket várni, hogy eltűnjön a "Folyamatban..." felirat.
Eddig ez azért is jelentett problémát, mert sokan használják a közösségi oldalt és annak kép, illetve videó funkcióit. Több olyan oldal is van, akik egyből ide töltötték fel a videókat, ám azokat később nem tudták már beágyazni például egy blogbejegyzésbe, így kénytelenek voltak visszaállni YouTube-ra.
nincs még hozzászólás