Youtube mobilokat készítene a Google?

2017. november 29.
7.0021
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas információkat szivárogtatott ki az Android Authority a Google lehetséges terveivel kapcsolatban, a lap szerint ugyanis a keresőóriás egy kérdőív keretein belül arról faggatta a felhasználókat, hogy mit szólnának egy dedikált Youtube mobilhoz.

A Youtube Edition névre keresztelt Androidos okostelefon kifejezetten azoknak készülne, akik éjjel-nappal a videómegosztón lógnának, ezáltal lenne rajtuk dedikált gomb a lejátszáshoz, de egy sor olyan szoftveres funkciót is kapnának, ami egyszerűbbé tenné a videók megtekintését.

A Google a kérdőívben a készülék hardvereiről is beszélt már, így a Youtube Edition állítólag 4GB RAM-mal és maximum 64GB ROM-mal érkezhetne, mindemellett óriási, 6 hüvelykes kijelzőt kapna 18:9-es képaránnyal és 1920x1080 képpontos felbontással, de lenne rajtuk kamera, ujjlenyomat-olvasó, vagyis minden, ami manapság jellemző az okostelefonokra.

A Google azt tervezi, hogy ha az ötlet elnyeri a vásárlók tetszését, akkor a 100 ezer forint körüli áron kínált készülékhez egy teljes évig havi 10GB-os ingyen mobilnetet is adnának.
4 hozzászólás

techiii

1 éve, 19 napja

Na majd a sok kis nyomi gyerek megveszi.

válasz erre

TEchie

1 éve, 19 napja

Soha nem youtubeozok de a nagy kijelző és az ár jól hangzik. Meglátjuk.

válasz erre

Huginn

1 éve, 19 napja

Ár/érték arányban viszont nem rossz. Remélhetőleg a dedikált gomb átprogramozható vagy áthekkelhető lesz, így másra is lehetne használni alkalmasint. Ebbe pedig már csak-csak tennének nagyobb akksit...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 19 napja

Jó nagy baromságnak hangzik!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink