Xiaomi Mi4i - Olcsón egy csúcstelefont!

2015. április 29.
1.1521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Ár-érték arányban kevesen dobnak akkorát, mint a világpiaci ambíciókat dédelgető Xiaomi.

Új mobiljuk közel felső kategóriás minőséget céloz a középkategória aljába lőtt árral.

Természetesen a Xiaomi Mi 4i-ről van szó, ami minden paraméterében hozza kellemes méretű ? öthüvelykes ? és gyors okostelefon képességeit: 200 dolláros áron.

Először is van benne egy második generációs, Snapdragon 615-ös, 64 bites, nyolcmagos processzor (négy mag 1,7GHz-es, négy pedig 1,1 GHz-es). Ezzel végül is a legnagyobb poént már le is lőttük, de biztató a többi adat is. A motorháztető alatt ugyanis 2 GB LPDDR3 RAM és 16 GB belső memória lapul, s a szuflát 3120 mAh-s akkumulátor szolgáltatja (a gyártó szerint másfél nap üzemidővel). Hátlapi kamerája 13, előlapi kamerája 5 megapixeles.



Kijelzője 5 hüvelykes, ami éppen elég nagy, de még kényelmes a kezelése. Felbontása 1920 x 1080, 441 pixelsűrűségű. Ezek a paraméterek a minap még a csúcskategória jellemzői voltak. Mintegy mellesleg dual SIM-es. A készülék Android 5.0 Lollipopot futtat, MIUI dizájnra vett launcherrel.

Sajnos várnunk kell egy darabig a vásárlással, mert az április 30-i debütálással megjelenő változatot még az indiai piacra szánják. 200 dollárért (56 ezer Ft) itthon is szívesen látnánk, bár ezen az áron valószínűleg csak közvetlen, online vásárlással lesz nálunk elérhető.
nincs még hozzászólás