Xiaomi Mi Note - Három perc alatt elfogyott

2015. január 28.
5981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Január közepén jelentette be a Xiaomi új csúcstelefonját, a Mi Note-ot, amelyet a legnagyobb márkák legerősebb telefonjai ellen indítana.

A Mi Note-ot tegnap délben kezdték el árulni Kínában, és ? amint azt a Gizmo China közölte, a Xiaomi hivatalos Weibo-oldalára hivatkozva ? 12 óra után 3 perccel az első adag teljes egészében elfogyott.

A Xiaomi szokása szerint nem árulta el, pontosan hány darabról volt szó, de feltehetően nagyobb darabszámra kell gondolnunk annak ismeretében, hogy idáig 220 millió előrendelés érkezett a készülékre.

Mindez nem új a Xiaomi telefonoknál, az árusítás általában 1-2 percig tart, akkora az érdeklődés. A következő adag Mi Note-ot pontosabban egy hét múlva kezdik árulni, valószínűleg azt is csak néhány percig. Az elképesztő érdeklődés persze érthető, ez az igazán remek specifikációkkal felruházott telefon ugyanis körülbelül 100 ezer forintba kerül.



És a Mi Note nem is a legcsúcsabb telefon, nagyobb testvére a Mi Note Pro jó pár jellemzőben túlszárnyalja, például a nyolc processzormagban vagy a 4 GB-nyi RAM-ban. A mi Note Prót majd csak március végén kezdik el árulni.
nincs még hozzászólás