Wolfe: Így lesz gamer laptop egy MacBook-ból

2016. augusztus 25.
2.8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A hordozható számítógépek piacán egyre erősebb modelleknek örülhetnek azok, akik hajlandóan igen magas összegeket fizetni azért, hogy az erőt bárhova magukkal tudják vinni, manapság azonban már más opciók is léteznek.

Egyre több laptop mellé kínálnak ugyanis külső grafikus kártyával és opcionális kimenetekkel rendelkező kiegészítőt, melyek egy középkategóriás gépet könnyen felsőkategóriássá emelnek. A Razer és az MSI például már egy ideje benne van ebben a buliban, a Wolfe névre keresztelt Kickstarter projekt pedig az Apple MacBook szériát kívánja erősíteni.

Az alapmodellben egy GeForce GTX 950 dolgozik, míg a Wolfe Pro-ban már egy GeForce GTX 970-es kártya kapott helyet, melyek sokkal jobbak, mint a MacBook széria elavult hardverei. Az alapmodell 399 dollárba kerül, de 269 dolláros támogatásért kaphattunk volna egy "üres Wolfe-t", amibe saját kártyát szerelhetünk, ez pedig talán még jobb megoldás, mint mondjuk egy GTX 950-es változat. A rossz hír az, hogy az olcsóbb modellek elfogytak, így az oldalon keresztül legolcsóbban 449 dollárért vehetjük meg a kiegészítőt.
3 hozzászólás

TEchie

3 éve, 18 napja

Miért akar valaki Macbookon játszani? Ez egy munkagép.

válasz erre

Eltohn

3 éve, 18 napja

Milliós tétel és nem lehet vele játszani. Nem rossz.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 18 napja

Aki játszani akar, ne vegyen MacBookot, ez ilyen egyszerű. Eszméletlen költségekbe lehet verni magad az ilyen kis plusz kütyükkel...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink