Windows és Android is fut a Chuwi legújabb 2in1 eszközén

2018. január 29.
2.4531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Chuwi az egyike azon kínai cégeknek, amelyek olyan eszközt készítenek, amelyen Windows és Android egyaránt megtalálható, de cikkünk alanya megfejelte mindezt azzal, hogy billentyűzetet is hozzádobott a hibrid tablethez.

A Chuwi legújabb modellje a Hi8 Air nevet kapta, amelyen a Windows 10 és az Android 5.1-es verziója fut, illetve minimálisan javították a sztenderd Hi8 hardveres paramétereit.

Megakadhat a szemünk az Android 5.1 Lollipop-on, ami nem éppen a legideálisabb választás így 2018-ban, de a Chuwi a specifikáció többi részével igyekszik kompenzálni, amelyek közt megtaláljuk a 8 colos HD kijelzőt (ez nem túl impresszív) és az Intel X5 Cherry Trail Z8350-es processzort, valamint a billentyűzetet amitől igazi 2in1-es eszközzé válik a Hi8 Air.

Ennek ellenére sajnos nem egy felsőkategóriás erőgép a Chuwi újdonsága, amit csak tovább erősít az a tény is, hogy a számítási teljesítmény mellé 2GB-nyi RAM és 32GB háttértár jár, sőt az akksi is csupán 4000mAh-es kapacitással bír.

Ár és elérhetőség egyelőre nincs, de a fentiek függvényében valahol 300-400 dollár közt lehet az ideális árcédula, feltéve, ha szeretnének mennyiséget eladni belőle.

Windows és Android is fut a Chuwi legújabb 2in1 eszközén - 2. kép

2 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Érdekes gép. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Mondjuk a Lollipop tényleg meglepő. meglepett smiley

válasz erre