Windows 10-hez készített ujjlenyomat-olvasókat a BIO-Key

2016. október 01.
3.1581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Manapság az ujjlenyomat-olvasók a legáltalánosabb biztonsági megoldásnak számítanak az okostelefonok piacán, míg a táblagépek között már kevesebb készülék tudhat magáénak egy ilyen szenzort, a laptopok és asztali gépek esetében pedig még kisebb ezek aránya.

A Microsoft a Windows 10 kapcsán viszonylag nagy hangsúlyt fektetett a Windows Hello biztonsági megoldásra, mely lehetővé teszi, hogy az operációs rendszert különféle biztonsági segédletekkel oldjuk fel és ne egy sima jelszóval. A funkció egyelőre óriási hardveres támogatást nem tudhat maga mögött, ugyanakkor a BIO-Key nemrég három terméket mutatott be, melyek hasznosak lehetnek.

Az EcoID egy átlagos USB-s megoldás, melyet főként asztali gépekhez készítettek, hiszen a gépre rákötve bárhol elhelyezhetjük az asztalon. A SideSwipe és SideTouch inkább hordozható gépek, esetleg 2 in 1 megoldások esetén lehet praktikus, hiszen meglehetősen kompakt eszközökről van szó. A gyártó ráadásul nem is elérhetetlen áron kínálja az újdonságokat, hiszen 40 dolláros kezdőárat szabtak meg.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Tommy

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Maximum azoknak jó akiknek ajánlják is... Nem igazán van értelme a hétköznapokban.

válasz erre

Gólem

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Ritka idióta reklámja van. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Szerintem mmacerás egy ilyet dugdosni a gépbe...

válasz erre

Porthos

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Ez nagyon király kis cucc!

válasz erre