Windows 10-es hűtőt mutatott be az LG

2016. szeptember 02.
2.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Manapság minden egyre okosabb körülöttünk, a telefonok után pedig több nagy gyártó is azon dolgozik, hogy otthonunk legyen minél okosabb, lassan pedig valóban minden háztartási gépünket lecserélhetjük egy okosabb változatra.

Az LG jól tudja, hogy az embereket könnyen meg lehet fogni a hasukkal, így több éve fejlesztenek különleges hűtőket. Az IFA 2016 remek alkalom volt arra, hogy bemutassák a Windows 10-es hűtőszekrényt. Az igencsak nagyméretű, fagyasztóval is ellátott újdonságukon egy 29 hüvelykes érintőképernyő kapott helyet, melyen egy teljes értékű Windows 10-et használhatnak a tulajdonosok.

A hardver nem a hűtő hidegebbik részébe lett építve, hanem az Intel Compute Stick kompaktságát és erejét vették igénybe. Természetesen Cortana asszisztense is lesz a tulajdonosoknak, így még a kezünket sem kell használni akkor, ha a következő bevásárlási listát szeretnénk elkészíteni.

Az LG speciális alkalmazást fejlesztett a hűtőhöz, amivel jegyzetek hagyhatók a család többi számára, vagy bevásárlólistát készíthetnek, de visszaszámlálás is indítható. Természetesen a beépített tablet miatt bármilyen Windows-os alkalmazás elindítható, filmet lehet nézni vagy zenét hallgatni.

Az LG Smart Instaview Door-in-Door várhatóan még idén piacra kerül.
3 hozzászólás

kpal

4 éve, 6 hónapja és 4 napja

Ha kicsit tehetősebb lennék gondolkodás nélkül vennék ilyet.

válasz erre

TEchie

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Király kis cucc. Gondolom lesz vagy egy milla.

válasz erre

betyár

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Mire jó?? Bevásárol vagy mi??

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink