Windows 10 Mobile-ra is érkezik a Fluent Design

2017. május 16.
4.2301
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft mobilos operációs rendszerét már jó ideje temeti a szakma és maguk a felhasználók is csodálkoznak néha, hogy a redmondi óriás komolyabb frissítésekkel látja el őket, de persze továbbra is sok sebből vérzik a projekt.
 

Azért a szoftveróriás mobilos rendszere kapcsán nemrég egy fontos hír érkezett, hiszen az őszi frissítés keretein belül megérkező Fluent Design a mobilokon is elérhető lesz. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy a saját fejlesztésű megoldások mellett hány harmadik féltől származó alkalmazás veszi majd át az új külsőt, de állítólag ami PC-n Fluent Design elvekre épül, azt pofonegyszerű Windows 10 Mobile-ra is átültetni.

Néhány, az Insider programban résztvevő felhasználó egyébként már pár Microsoft alkalmazásnál megfigyelhette az új külsőt. A számológép mellett például a Groove Music és a Movies & TV is átszabásra került.
4 hozzászólás

strogg

6 hónapja, 3 hete

Elejétől fogva így kellett volna. Az nevetséges, hogy még a win3.11 -ben is tudtad rgb csúszkával állítgatni a színeket, a w10-ben meg semmi ilyen, 17 szín gyárilag, partnereknek további kettő még engedélyezve volt, és annyi az összes eyecandy buhera. Egyszerűen az összes létező hibát elkövették amit csak el lehet, mintha a "hogyan tegyünk egy fejlesztést piacképtelenné" kézikönyvből dolgoztak volna

válasz erre

VDemon

6 hónapja, 3 hete

Mind a kb ezer felhasználónak tök jó lesz!

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 hete

Rendszeresen meglep a Microsoft.

válasz erre

technomancer

6 hónapja, 3 hete

Biztos jól fog kinézni, kár hogy nem sokan fogják látni.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink