Windows 10 - Redstone frissítés

2015. november 02.
6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A WinBeta értesülései szerint a jövő nyáron esedékes, Redstone nevű nagy frissítés követi majd a nemsokára megjelenő Threshold 2-t.

A Redstone számos fontos új funkciót tartalmaz majd, de a Microsoft egyelőre nem döntötte el, hogy pontosan melyek lesznek azok.

Jelenleg dolgoznak azon az Edge kiterjesztésen, amely lehetővé teszi a külső fejlesztők számára, hogy további funkciókat adjanak hozzá a böngészőhöz, hasonlóan a Firefoxnál és Chrome-nál használatos módszerhez. A másik komoly továbbfejlesztés a WinBeta szerint az iOS és az OS X operációs rendszerek Continuity szolgáltatásához hasonlít, amely egyszerűbbé teszi munka közben az egyik eszközről a másikra való áttérést. A Continuity segítségével elkezdhetünk egy műveletet - például egy weboldal megtekintését - a számítógépen, majd folytathatjuk azt az okostelefonunkon, ha elmegyünk otthonról.

A Microsoft ellátja majd olyan eszközökkel a fejlesztőket, amelyekkel beépíthetik ezt a funkciót saját appjaikba is, így nem csak a Windows 10-hez adott appok esetében lesz használható.

Forrás
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink