Watchmen, Westworld, Star Trek: Picard és egy sor másik sorozatelőzetes érkezett a Comic-Conról

2019. július 21.
3.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Valljuk be, nemigen számítottunk rá évekkel ezelőtt, amikor először beléptünk a Westworld parkjába az első szezonban, hogy a harmadik évadra Los Angeles utcáin fog játszódni a sorozat.

Márpedig a Comic-Conról frissen ropogósan érkező trailer megmutatja, hogy a parkból elszabadult androidok Amerika utcáin fognak flangálni, és bizony tüzetesebben is szemügyre vehetjük Aaron Paul karakterét.



Az HBO viszont itt nem áll meg, ugyanis megint csak sikerült egy elképesztően ütős előzetest varázsolni a Watchmen-sorozathoz, ami után még nehezebben tudjuk kivárni a premiert, mint eddig.



Mint azt tudjuk, a Preacher negyedik szezonja lesz a végső, így igencsak oda kell tenniük magukat a készítőknek, azonban a trailer gyakorlatilag egy snittel meggyőz mindenkit arról, hogy az utolsó évadra sem adnak alább: Hitlert pofon vágják egy raketball ütővel. Kell ennél több?



A Star Trek-rajongók szíve alaposan megdobban majd a következő képsorok láttán, lévén a Star Trek: Picardban a címben is szereplő karakter bőrébe bújik ismételten Patrick Stewart, hogy - vélhetően - egy utolsó nagy kalandra induljon, és lezárja a karakter történetét.



2013-ban mindannyiunkat meglepett a szinte a semmiből érkező Snowpiercer című filmalkotás, ami most tévésorozat formájában születik újjá, ezáltal jóval bővebben ki tudják bontani a vonatban zajló életet, ami az emberiség utolsó túlélőit hordja körbe-körbe a Föld körül. Az első trailer abszolút meggyőző!



Végül, de nem utolsó sorban, a The Walking Dead tizedik szezonja is megkapta a maga előzetesét, amin bizony bőségesen szemügyre vehetjük azt a darálást, amit az aktuális évad tartogat számunkra.

6 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

Picard nagyon várós, TWD-t még mindig szeretem, Westworldre nagyon kiváncsi vagyok, ez a trailer nagyon üt!

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

Westworld nagyon vergődik, nem találja a helyét az a széria...

válasz erre

inkognito

5 éve, 1 hónapja és 26 napja

Watchmen az nagyon érdekel, Westworld nem fogott meg, Star trek jó lenne de nálunk úgysem lesz.

válasz erre

zender

5 éve, 1 hónapja és 26 napja

Picard nagyon nagyon nagyon!!!!!!! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 1 hónapja és 26 napja

Westworld jó irányba tart szerintem, Walking Dead már nagyon unalmas, Picard a legvárósabb!!!

válasz erre

rDAVE

5 éve, 1 hónapja és 26 napja

Tehát a Snowpiercer-ből kivették Chris Evans-t, aki az arca volt és Joon-ho Bong-ot, az utánozhatatlan komoly-komolytalan filmrendezőt. Sok pénz lehet manapság a sorozatozásban, ha így elkészítenek egy új Snowpiercer-t. röhögő smiley De legalább most már lehet fekete a főszereplő. röhögő smiley

válasz erre