Watch Dogs, és amit tudunk róla

2014. február 10.
7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Eltohn profilja, adatai
Eltohn
Ha valaki most hallja meg legelőszőr ezt a nevet, hogy Watch Dogs, vajon mire gondolhat, egy játékra melyben kutyák néznek? Valoszinüleg nem, a Watch Dogs 2014 talán egyik legnagyobb durranása lesz,  a történet szerint a világban minden kapcsolatban van egymással, az emberek nem egyéniségek, csupán egyfajta adatok, és a hackerek jelentik a legnagyobb fenyegetést.



A főhős Pierce ügynök, kinek egy telefonméretű EMP van a tulajdonába, mellyel minden számítógépes, elektronikus dolgot tud manipulálni, meghackelni, vagy esetleg a telefonokat lehallgatni.

Mint tudjuk, a multiplatform dobozos játékok Európában javarészt péntekenként jelennek meg, így valószínűbb, hogy a játék megjelenési dátuma április 25, de a hétvége miatt leghamarabb csak hétfőn tudják megkezdeni a postázást, minek következtében az első csomagok szerdán érnek célba.

[divider]Gépigény[/divider]



Minimum:

OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz, vagy AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
RAM: 6 GB
Videokártya: 1024 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0
Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
Csak 64-bites rendszert támogat.

Ajánlott:

Processzor: Core i7 3770 3.5Ghz, vagy AMD FX-8350 4.0Ghz
RAM: 8 GB
Videokártya: 2048 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0, vagy nagyobb
Hangkártya: Surround Sound 5.1 kompatibilis

Támogatott videokártyák induláskor:

nVidia GeForce GTX460, vagy jobb, GT500, GT600, GT700 széria
AMD Radeon HD5850 vagy jobb, HD6000, HD7000, R7 és R9 széria
Intel Iris Pro HD 5200.









[embedvideo id="hmmMk5Wb3YU" website="youtube"]

Miért pont Chicago?

A játék Chicagoban játszódik, csakhogy éljek a vezető producer szavaival: ?Ez egy gyönyörű város és  egy olyan város is egyben, amely rengeteg krízist élt már meg. Itt már történelme van a bűnözésnek és korrupciónak.? Kevin Short vezető dizájner szerint a város túlélési képessége és a csapásokkal szembeni növekedése volt a kulcs. Voltak alvilági bűncselekményeik és tilalmi problémáik. Chicago a folyójáról is híres, amelyik kettészeli a várost. A folyót számos hackelhető híd keresztezi, a folyó mentén pedig betekinthetsz az alsó városba. Természetesen hajózható is ? de nem ez az egyetlen víztömeg ami szóba jön majd a Watch Dogsban.



A játék tartalmazni fog Co-op vs. AI illetve Multiplayer módot is.  Gameplayről talán még annyit tudnék mondani, hogy szerintem nagyon jó grafikája van, egyáltalán nem tűnik könnyű játéknak, viszont nagyon élvezhető.
nincs még hozzászólás