VR kiegészítőket mutatott be az Alcatel

2016. szeptember 02.
1.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Alcatel korábban igencsak háttérbe szorult az okostelefonok piacán, az elmúlt 1-2 évben azonban nagyon összeszedték magukat, idén pedig már egy jóval komolyabb gyártó képében ismerhetjük meg őket.

Berlinbe, az IFA 2016-ra például egy igen komoly "VR csomaggal" készültek, melyben kamerák és egy headset is helyet kapott. Az Alcatel VISION néven, a jövő év első felében debütáló VR Headsethez nincs szükség okostelefonra, hiszen egy szemre egy 3,8 hüvelykes Full HD AMOLED kijelző jut, továbbá 32GB első tárhelyet, 3GB memóriát és egy nyolcmagos processzort kapott az eszköz. Bluetooth, LTE és WiFi támogatással is rendelkezik, a rendszer szerepét pedig az Android Marshmallow tölti be.

VR kiegészítőket mutatott be az Alcatel - 2. kép

Az Alcatel 360 Camera névre keresztelt mobil vr kamera jóval megfizethetőbb lesz, mint az LG vagy a Samsung megoldása, hiszen 99 eurós ajánlott árra számíthatunk. Az Alcatel Idol 4, Idol 4S és POP 4S készülékekkel kompatibilis két változatban érkező kamera később kap egy saját applikációt, melynek köszönhetően más mobilokkal is kompatibilis lesz. A 360 fokos videót egyébként két 210 fokos halszemoptika rakja nekünk össze.
1 hozzászólás

TEchie

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Na, így már van értelme a VR-nak. Röhej hogy telefonokat kell a szemüvegekbe dugdosni.

válasz erre