Viszlát Mailbox és Carousel

2015. december 08.
3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Ugyan a Dropbox elsősorban mindig is a felhő alapú tárhelyéről volt ismert, ám 2013-ban a népszerű Mailbox levelezőkliens felvásárlásával, tavaly pedig a Carousel fotórendező szoftverének bemutatásával megpróbálta szélesíteni termékpalettáját.

Ugyan mindkét alkalmazás többnyire pozitív kritikákat kapott, ám az elmúlt hónapokban nem sok minden történt a házuk táján, most pedig hivatalossá vált a törlésük. A Dropbox tájékoztatása szerint a vállalat fejlesztői csapatának első számú prioritását mostantól a felhőtárhely közösségi szerkesztéssel kapcsolatos funkcionalitásainak implementálása jelenti majd, ezek segítségével egyszerűbbé kívánják tenni a cégeken belüli munkát és kommunikációt.A Mailbox 2016.

február 26-tól kezdve válik elérhetetlenné, ekkor törlődnek majd a felhőben tárolt beállításai is. A Gmail vagy iCloud levelezőkben lévő e-maileket természetesen nem bántja majd az e-mail kliens, plusz a használatáért kapott 1 GB ingyen felhőtárhelyet sem veszíti el senki. A Carousel 2016. március 31-én vonul nyugdíjba, a felhőbe mentett fotók fent maradnak a felhasználók Dropbox-fiókjaiban.

Forrás: The Verge
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink