Visszatért a Tamagotchi!

2017. április 12.
4.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A kilencvenes évek egyik legnagyobb gyerekjátékos őrülete túlzás nélkül a Tamagotchi volt, amiből hazánk sem maradt ki, így rengetegen nevelgettek kis virtuális lényeket, és elhalálozásuk esetén - merthogy erre is képesek voltak - komplett temetőkben helyezték őket végső nyugalomra.
Advertisement

Szerencsére az őrület abbamaradt, azonban a Bandai a napokban bejelentette, hogy az elektronikus zsebállatok, avagy az eredeti Tamagotchi készülékek újra visszatértek a piacra, így Japánból már most megrendelhetők bárki számára.

Az új Tamagotchi a hírek szerint nem sokban különbözik majd az eredetitől, ezáltal a jól ismert hat állatka közül választhatunk benne, és bár megmarad a pixeles megoldás, a dizájn is, de a szerkezet méretét felére csökkentették, ellenben állatkáink ugyanúgy törődést igényelnek, és ugyanúgy elpusztulnak, ha nem törődünk velük.

A Tamagotchit egyébiránt 14 dolláros áron árulja a Bandai, és ha ugyanaz a folyamat zajlik le, mint a kilencvenes évek második felében, akkor legkésőbb jövőre már nálunk is újra kapható lesz a szerkezet, amiből akkoriban közel 80 millió darabot sikerült értékesíteni.
2 hozzászólás

kpal

7 éve, 6 hónapja és 12 napja

emlékszem mindenki körülöttem ezt nyomkodta.

válasz erre

Porthos

7 éve, 6 hónapja és 13 napja

Én az eredeti hypeból kimaradtam röhögő smiley és ebből is ki fogok. röhögő smiley

válasz erre