Visszahozza a Twitter a fiókok hitelesítésének opcióját

2020. november 25.
45.6491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Twitter tegnap bejelentette, hogy a jövő év elejétől fogva újraindítják az ellenőrzési folyamatukat, valamint vadonatúj irányelveket nyújtanak a felhasználók számára, akik ezt a kis kék jelvényt szeretnék bezseebelni.

A Twitter közleménye megerősíti Jane Manchun Wong alkalmazáskutató korábbi júniusi jelentését, amely arra utal, hogy a vállalat új ellenőrző rendszert hoz létre. A Twitter keddi blogbejegyzésében a vállalat megerősítette, hogy ez az új rendszer 2021 elején kerül bevezetésre, illetve visszajelzést kérnek az ellenőrzési javaslat tervezetéről is.

Ha nem módosítják ezt a javaslatot, akkor az ellenőrzésre alkalmas fiókok magukban foglalnák az állami fiókokat, a vállalatokat, a márkákat, a nonprofit szervezeteket, a sajtóorgánumokat, a szórakoztatást, a sportot, az aktivistákat, a szervezőket, és a Twitter által más befolyásos személyeknek nevezetteket.

Minden fióktípusnak meg kell felelnie az egyedi követelményeknek, például a sajtóorgánumban történő profilozásnak, hogy ellenőrizhető legyen. A visszajelzések beérkezése után a Twitter december 17-én tervezi közzétenni a végleges irányelvet.
2 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 7 hónapja és 15 napja

Amekkora twitterező vagyok, észre se venném. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nagyon helyes, sokaknak fontos információ forrás, így lehet majd tudni mi a hiteles.

válasz erre