Villogó Apple logóval érkezhetnek a jövőben az iPhone-ok

2019. szeptember 30.
5.5181
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mai napig akadnak olyan iPhone felhasználók, akik több ízben is jelezték a gyártó irányába, hogy egy világító logós megoldásnak kifejezetten örülnének, és úgy tűnik, hogy ez a kívánság akár meg is valósulhat.

Egy szabadalom nyomán ugyanis felmerült, hogy a cupertinói csapat beújítana egy ilyen funkciót a jövőbeni iPhone-ok esetében, azaz a rajta lévő almás logó világítana, sőt mi több, egyúttal még értesítésjelzőként is szolgálna, azaz villogna, ha érkezett notifikáció. Ezen felül a kalendáriumunkban történő fejleményekre is reagálna a világító Apple logó, sőt akár még a kamera aktiválására is, ergo nemcsak külcsín tekintetében lenne pofás, de még hasznosságát nézve sem utolsó.

A probléma talán már többetekben is felmerült ennek kapcsán: míg a legtöbb mobilon az előlapon helyezkedik el az értesítésjelző, addig az Apple logó az iPhone-ok hátulján terpeszkedik, azaz nincs rálátása a felhasználónak, ergo nem észrevehető az értesítések villogása. Vélhetően ha megvalósítják ezt a szabadalmat, akkor ezt az akadályt is megoldják, kérdéses egyelőre viszont, hogy miként.
3 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja, 1 hete

Érdekes elképzelés, furcsállnám ha megcsinálnák. Nyilván ha nem az Apple logo villog, hanem tesznek rá egy ledet, akkor az megint más.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 1 hete

Nálam mindig "arccal" lefelé fekszik a telefon, így nekem jól jönne de biztos vagyok benne, hogy ez nem valósul meg.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 hete

Meglepő megoldás lenne.

válasz erre