Világsztárokat lát vendégül a 28. Kids? Choice Awards

2015. március 22.
4171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Emma Stone, Liam Hemsworth és Meghan Trainor is a ?narancsszőnyegre? lép majd

A Nickelodeon március 28-án rendezi meg a 28.

Kids? Choice Awards díjátadót, amelyen most is igazi sztárkavalkádra számíthatnak a nézők. A Los Angeles-i Forum narancsszínű szőnyegén olyan hírességek vonulnak majd végig, mint Emma Stone, Liam Hemsworth, Kaley Cuoco-Sweeting, Iggy Azalea, Jennifer Hudson és Chloe Bennet.

Újabb KCA sztárfellépőket és díjátadókat jelentett be a Nickelodeon. Léghajót ad át Az éhezők viadala sztárja, Liam Hemsworth, illetve Zendaya, Meghan Trainor, Nick Cannon és Jamie Foxx is. Rajtuk kívül ott lesz a gálán Emma Stone, aki A Csodálatos Pókember 2-ben nyújtott alakításáért kaphat majd kis léghajót a Kedvenc filmszínésznő kategóriában. Az eredetileg szőke színésznő tinédzserkorában kapta meg első filmszerepét, amikor barnára festette a haját, s azóta is folyamatosan különböző hajszínekkel tündököl a filmvásznon. A Pókember kedvéért visszatérhetett eredeti hajszínéhez és minden bizonnyal a Nickelodeon gáláján is ragyog majd.



Liam Hemsworth is jelen lesz a díjkiosztón, őt Az éhezők viadala ? A kiválasztott 1. rész miatt jelölték a Kedvenc akciószínész kategóriában. Chris és Luke Hemsworth testvérét Gale Hawthorne megformálásáért díjazhatják, akit a filmsorozat utolsó részében is láthatunk majd. A jóképű hollywoodi sztár Az éhezők viadala után tovább pörög, A függetlenség napja című világhírű mozifilm folytatásának főszereplője lehet.

 

A filmsztárok mellett népszerű sorozatszínészek is helyet kapnak a gálán, többen versengenek a Kedvenc családi televíziós sorozat, aKedvenc televíziós színész és a Kedvenc televíziós színésznő kategóriájában. Kaley Cuoco-Sweeting ugyan nem jelöltje egyetlen kategóriának sem, ám sorozata, az Agymenők igen, így a közkedvelt komédia nagyköveteként lesz jelen az eseményen. Mindenki kedvenc pincérnője mellett A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek sztárja, Chloe Bennet is emeli majd az est fényét, aki a Kedvenc televíziós színésznő díjával távozhat a gáláról.



Nick Jonas nemcsak a díjátadó műsorvezetője, hanem a show egyik fellépője is lesz, ?Jealous? és ?Chains? című slágereivel nyitja majd az estét. Iggy Azalea, Jennifer Hudson és a 5 Seconds of Summer szintén színpadra lépnek majd a Nickelodeon gáláján egy-egy produkcióval. Iggy Jennifer Hudsonnal közösen adja majd elő ?Trouble? című dalát - az ausztrál rappernek minden oka megvan rá, hogy kitombolja magát: a nagysikerű ?Fancy? és az Ariana Grandéval közösen felénekelt ?Problem? című slágerével Az év kedvenc dala kategóriájában jelölték, és Kedvenc új előadóként is esélyes a győzelemre. A kategóriában a szintén ausztrál 5 Seconds of Summer is elviheti a kis léghajót, aki a ?What I Like About You? című slágerével készül majd felrobbantani a színpadot.

A díjátadó jelöltjeire a világ minden tájáról szavazhatnak a nézők. A szavazás eredményeit hat kontinens 19 helyi oldaláról gyűjtik be, ráadásul már Twitteren is lehet voksolni a #KCA hashtag segítségével. A Kids? Choice Awards gálát  a hazai rajongók április 1-jén 18:30-tól nézhetik meg a Nickelodeonon.
nincs még hozzászólás