Világszerte már 100 millió eszközre települt az EMUI 10

2020. március 25.
5.6301
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő iramban terjed a világon az EMUI 10, mely főként a Huawei hatókörébe tartozó okostelefonokhoz érhető el, mint az Android 10 operációs rendszert kiegészítő interfész, ami nemcsak új dizájnt, de többek között egy a teljes szisztémát érintő sötét módot is kínál a felhasználóknak.

A tavaly szeptemberben elindult EMUI 10-ről először januárban hallottuk, hogy túllépte az 50 milliós telepítési határt, és bár sokan úgy gondolták, hogy ott meg is állnak majd a számok, azonban a Huawei bejelentette, hogy sikerült duplázniuk, azaz jelenleg világszerte már 100 millió eszközre telepítették fel az EMUI 10-et.

Az interfész népszerűsége természetesen nemcsak a sötét módnak, vagy a GPU Turbo behozatalának köszönhető, hanem annak is, hogy kibővültek benne a biztonsági beállítások, melyek a Huawei és a Honor készülékek esetében a közelmúltban kifejezetten kényes témát öleltek fel az amerikai nyomás jóvoltából.
4 hozzászólás

betyár

6 hónapja, 2 hete

Jó kis tempó.

válasz erre

Fikarc

6 hónapja, 2 hete

Gyorsak bakker.

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 2 hete

Januárban vettem telót... Részben azért is lett Huawei, mert tudtam, hogy azt lehet frissíteni Android 10-re, akkor is, ha nem flagship és nem új a piacon. Már 10 fut rajta.

válasz erre

Harder

6 hónapja, 2 hete

Jól haladnak.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink