Világrekordott döntött az idős bácsi, aki 84 éve ugyanott dolgozik

2022. május 17.
47.3691
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Walter Orthmann nem mindennapi története bejárta az egész világot, a férfi ugyanis azzal vívta ki a tiszteletet, hogy több, mint 84 éve ugyanott - az első munkahelyén - dolgozik és immáron 100 évesen sem képes letenni a lantot, akármennyire is élvezhetné már az életet.
 

A brazil származású idős férfi még 1938-ban kapta meg a munkaszerződését a RenauxView nevű textilgyártól, kétkezi munkásként kezdte a pályafutását és kereskedelmi igazgatói pozícióig vitte. A napokban ismét felkapott lett a története, mert nemcsak a bölcs gondolatai és a kitartása miatt tűnt ki a környezetéből, hanem az akaratereje is messze felülmúlta a kezdeti lehetőségeit.

A férfi a Guiness Rekordok könyvébe is bekerült, ő tartja a leghosszabb karrier címet ugyanannál a vállalatnál. A szakmai pályafutásának a sikeressége okán tanácsokat is igyekezett adni a fiatalságnak.

Személy szerint kerüli a gyorsételeket, minden áldott nap sportol valamit és mindmáig keresi a kihívásokat. Mindennek tetejében a beteg feleségét is ápolja és autót is vezet. A cégnél ma értékesítési vezetői pozícióban van, ráadásul egészen 2016-ig Brazílián belül utazgatott is, hogy sikerre vigye az üzleteket.
5 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 2 hete

Mai fiatalság példát vehetne! Két hónaop után dobbantanak.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 2 hete

Le a kalappal az öreg előtt.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete

Nagyon durván tolja!

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 2 hete

Nem semmi. Komoly végkielégítést kapna már.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete

Ez nagyon kemény! El nem tudom képzelni, hogy bír ennyi ideig egy helyen lenni az ember.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink