Videóra vették az Apple önvezető autóját

2017. október 20.
3.8561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Köztudott, hogy az Apple egy ideje keményen dolgozik azon, hogy teret hódíthasson magának az önvezető autók piacán, azonban ezekről a próbálkozásokról túl sok bizonyíték még nem érkezett - legalábbis egészen mostanáig.

A napokban ugyanis MacAllister Higgins-nek olyan szerencséje volt, hogy testközelből vehetett szemügyre egyet abból a Lexus városi terepjáróból, amit állítólag az Apple önvezető technológiájával vérteztek fel, így gyorsan le is videózta a szerkezetet.

Ezen láthatjuk, hogy a gépjármű egész teteje telibe van építve hardverekkel, így radarok és kamerák egész erdeje látható rajta, de a LIDAR szenzorból is legalább hatot építettek a tetőre, ami az Apple oldaláról elég lényegtelen abból a szempontból, hogy a cég leginkább szoftveresen biztosítja az önvezető jármű alapját, noha azt sajnos pont nem látjuk a felvételen, hogy a gyakorlatban miként teljesít a a rendszer.





4 hozzászólás

inkognito

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

De futurisztikus az egész.

válasz erre

TEchie

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Kicsit kell még miniatürizálniuk rajta. röhögő smiley

válasz erre

Harder

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Nagyon lassan alakul ez a projekt. Valami különlegesre készülhetnek vele...

válasz erre

Porthos

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

Előbb utóbb kiderül minden erről a projektről. Akármi is lesz, egyben biztos vagyok: kegyetlen dárga lesz. röhögő smiley

válasz erre