Videón is megmutatta tudását a leggyorsabb elektromos autó

2020. szeptember 04.
32.8181
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár merész a megjelenés előtt nagy szavakat állítani valamiről, a Lucid Air kapcsán azonban már most határozottan arról beszél a gyártója, hogy a leggyorsabb elektromos autó lesz a piacon, lévén elképesztő eredményt futott egy gyorsulási teszten.

A kérdéses jármű érdekessége, hogy konkrét részleteiről csak szeptember 9-én hallhatunk majd, azonban az alábbi videó jóval a premier előtt alátámasztotta azokat a kijelentéseket, miszerint a négykerékmeghajtással rendelkező, dupla villanymotorral szerelt, összesen 1080 lóerőre képes jármű akár 378 km/h-s sebességet is képes kisajtolni magából.

Mindemellett az egyik támpontnak számító amerikai gyorsulási teszten mindössze 9,9 másodperc leforgása alatt tette meg azt a 400 méteres távot, amit egy Porsche Taycan Turbo S-nek is 10,7 másodpercébe telt, de a Tesla Model S Performance sem tudta 10,4 másodperc alá javítani idejét. Lássuk ezt a teljesítményt a gyakorlatban:

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Huginn

5 hónapja, 4 napja

Áh, tehát pl. Budapesten belül 9.9 másodperc alatt eljutnék vele egyik lámpától a másikig, aztán satu, mert ugye piros van. Juhé

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 4 napja

Értelme mondjuk nem sok de oké.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 5 napja

Fikarc írta:
Miközben a Volvokat 180kmph-ra korlátozzák...
A Volvo a luxusautók között akar mozogni, nem a teljesítmény autók között. A teljesítményre épült elektromos Volvo-t úgy hívják Polestar 2.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 5 napja

Miközben a Volvokat 180kmph-ra korlátozzák...

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 5 napja

A Porsche egy igazi Porsche-t tervezett, nem elektromos autót. Még a hátsó kereket is kormányozza, úgy mozog az a 2,3 tonna aszfalton, mint hal a vízben. Le van sz.rva, hogy ki gyorsabb egyenesben.

válasz erre

Harder

5 hónapja, 5 napja

Tök jó eredmény, de egy elektromos autóval nem száguldozik így az ember.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink