Videón bukkant fel a következő BlackBerry telefon

2017. január 04.
4.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A TCL munkatársai a közelgő CES 2017 alkalmából egy 4 másodperces videót mutattak be a soron következő BlackBerry telefonról, amely a korábbi nyomógombos, illetve billentyűzetes formulát igyekszik továbbálmodni.
 

Ez utóbbi sokáig csak pletykaként élt a köztudatban, méghozzá a kiszivárgott képek ellenére is, az alábbi videó azonban már teljesen hivatalos, így biztosak lehetünk abban, hogy a TCL - a jövőben ők tervezik és gyártják a BlackBerry készülékeket - egy klasszikus, nyomógombos modellel rukkol elő hamarosan.

A korábbi hírek szerint egyébiránt a CES során bemutatkozó új BlackBerry telefon a fizikai billentyűzet mellé egy 4,5 hüvelykes kijelzőt, egy Snapdragon 625-ös processzort, egy Adreno 506-os GPU-t, 3GB RAM memóriát, valamint 35GB belső tárhelyet kaphat egy 3400 mAh-s akkumulátor mellett.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Eltohn

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Kíváncsian várom, pontosan milyen lesz, milyen hardverek stb. És persze az ára érdekel leginkább. Nem sok esélye van már a BlackBerrynek, ha ezt is túlárazzák akkor lesz gond, ég nagyobb mint eddig.

válasz erre

inkognito

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nem sok minden látszik ebből.

válasz erre

Porthos

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Wooooow!!! Szép lesz.

válasz erre

TEchie

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nem sok, de nagyon jó látni! )

válasz erre