Videón az ismeretlen repülő tárgy, amit egy amerikai pilóta üldözött

2017. december 20.
1.7151
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Több mint tíz évet kellett várnia egy amerikai vadászpilótának arra, hogy nyilvánosságra hozza hihetetlen történetét, David Fravor szerint ugyanis még 2004-ben egy rutinrepülés során üldözőbe vett egy azonosítatlan repülő tárgyat, amit a mai napig nem tud megmagyarázni.

Az eset 2004. november 14-én történt Kalifornia partjai felett, és amint David az ABC hírműsorának elmondta: nem őrült, nem volt részeg, 18 éve teljesít szolgálatot vadászpilótaként, és valóban azt látta, ami az akkor készült felvételen van, egy azonosítatlan, szárnyak nélküli, nagyjából 12 méter hosszú repülő tárgyat, ami villámgyors helyzetváltoztatásra volt képes.

Fravor kiemelte, hogy pályafutása során megannyi érdekességet látott már, de szárnyak nélküli repülő tárgyat, ami ilyen gyors helyváltoztatásra alkalmas, még soha az életben, és biztos abban, hogy az általa csak cukorkaként jellemzett dolgok nem evilági objektumok voltak.

Az esetet egyébiránt a USS Princeton repülőgép-hordozó észlelte, ami több hasonló objektumot is regisztrált aznap, melyek a semmiből bukkantak fel, a pilótának pedig az egyiket sikerült csak megközelítenie és megvizsgálnia, de hogy pontosan mi volt az, arra a mai napig nem derült fény.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az biztos hogy semmi olyasmihez nem hasonlítható amit az átlagos ember mint például én, ismernek. Érdekes nagyon.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ilyet is ritkán látni! Kíváncsi leszek, lesz e magyarázat mondjuk a légierőtől.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Aztarohadt!

válasz erre

techiii

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Vajon mi lehet az.

válasz erre