Videón az első űrséta, amit női csapat vitt végbe

2019. november 12.
4.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Túlzás nélkül történelmi eseménynek tekinthető a pár hete megtörtént űrséta, mely során a csapatot csak és kizárólag női asztronauták alkották, most pedig betekinthetünk abba is, hogy miként zajlott a küldetés.

Legalábbis annak egy szeletkéjére vethetünk egy pillantást, merthogy az asztronauták egy GoPrót is magukkal vittek a nagy pillanatra, így saját szemünkkel láthatjuk, ahogyan Jessica Meir és Christina Koch "kiúszik" a Nemzetközi Űrállomás külsejére, hogy akkumulátort cseréljenek.

A két hölgyön egyébként nemigen látszódik a stressz, hanem életvidáman, mosolyogva vágtak bele a kalandba, azonban amikor azt mondjuk, hogy rövid videóval van dolgunk, azt a szó legszorosabb értelmében kell érteni - kevesebb mint egy perc a komplett anyag, és valljuk be, bőségesen néznénk még ilyen jellegű videókat, ahol látjuk az ilyen jellegű missziók kivitelezését.

Nézd nagyban ezt a videót!



űrséta, mely során a csapatot csak és kizárólag női asztronauták alkották, most pedig betekinthetünk abba is, hogy miként zajlott a küldetés.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 9 hónapja és 23 napja

Nem érzem annyira történelmi pillanatnak mint a Nasa, de oké, ez is megvolt. mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hogy örül. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hát ez is megtörtént. mosolygó smiley

válasz erre