Videó: így lőtte ki magát saját rakétájával a laposföldhívő Mike Hughes

2018. március 27.
4.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár hónapokig nevettünk rajta, Mike Hughes végül mégis megvalósította álmát, miszerint egy saját maga által barkácsolt gőzhajtású rakétával kilője magát a magasba azért, hogy onnan megbizonyosodhasson arról, hogy a Föld alakja bizony olyan, mint a frizbi, vagyis lapos.

A 61 éves férfi többször is nekifutott a dolognak, azonban mindig elbukott, de múlt hétvégén csoda történt, a Mojave-sivatagban ugyanis sikerült kilőnie magát a rakétával, amivel közel 600 méteres magasságig jutott el, ami édeskevés volt ahhoz, hogy ténylegesen megbizonyosodjon a Föld laposságáról.

A kilövésről és az érkezésről pedig most az első videók is napvilágot láttak, melyeken láthatjuk, hogy igazi őrültség volt, amit Mike tett - ezt ő is elismerte később -, amibe kis híján bele is halt, mindezt pedig jól mutatja, hogy például a landolást csúnyán elszámította, az egyetlen ejtőernyő nem tudta megfelelően tompítani a becsapódást, ezáltal a férfi olyan csúnyán összeverte magát a kabinban, hogy úgy kellett kiszedni onnan segítőinek.

#MadMikeHughes finally did it. Amboy 2018 Launch #rocketman #flatearth #researchflatearth #amboy #juanpollo filmed by manny

Amboy California Route 66 (@carlosgarciaaceves) által megosztott bejegyzés,Amboy California Route 66 (@carlosgarciaaceves) által megosztott bejegyzés,

4 hozzászólás

TEchie

2 éve, 5 hónapja és 27 napja

Azt eddig is tudtuk hogy nem normális, de hogy ennyire....

válasz erre

Hentes

2 éve, 5 hónapja és 27 napja

Uhh az rendesen összetörhette magát, látszik hogy szenved!

válasz erre

Harder

2 éve, 5 hónapja és 27 napja

Egy biztos: merész fickó!

válasz erre

betyár

2 éve, 5 hónapja és 27 napja

Öt perc hírnév. Hiszen arról nem mondott semmit h lapos e a föld.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink