Vezeték nélküli töltőpaddal bővül az LG kínálata

2016. október 13.
1.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán néhány éve nagyot szólt a vezeték nélküli töltési lehetőség, azóta pedig már egyre több készülék fel tudja ezt mutatni, illetve a támogatott kiegészítők száma is folyamatosan nő.

A töltőpadok és egyéb, töltésre alkalmas termékek azonban még mindig igencsak drágák, illetve lassabban is töltenek, mint kábeles töltők. Manapság sokan szeretik a gyorstöltést használni, melyet általában csak a készülékek mellé csomagolt dedikált töltő támogat, az LG azonban egy széleskörű támogatással bíró újdonságot mutatott be.

A vállalat új vezeték nélküli töltőpadja ugyanis támogatja a gyorstöltést, így akár fél óra alatt 50 százalékig is fel tudja tölteni a kompatibilis készülékeket. Ezt a 15W-os energiaátadással érték el, miközben a korábbi vezeték nélküli padok többsége csak 5W-ra képes.

Az árazásról még nem esett szó, de Amerikában és Európában is piacra dobják majd a terméket. A támogatottság terén azt ígérik, hogy a legtöbb vezeték nélküli töltést támogató készülékkel együttműködik majd a termék.
1 hozzászólás

Harder

8 éve, 2 hónapja

Beérték ezzel is a Samsungot. Ideje volt. mosolygó smiley

válasz erre