Vezeték nélküli töltéssel rendelkező zsebet kapott a Targus új hátizsákja

2019. január 07.
3.5231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Javában tart a 2019-es CES gála, ahol számos érdekes és innovatív megoldás kerül bemutatásra, de a kütyük mellett a kiegészítők is igyekeznek a modernebb kialakítás felé venni az irányt, így kerülhetett például vezeték nélküli töltési lehetőség egy Targus táskába.

A Targus mindig is a népszerűbb gyártók közé tartozott, ha hordozható eszközeink utazására kerestünk megoldást, ki ne emlékezne még a hosszú évekkel ezelőtt idehaza slágertermékként futó Targus CN600-as hátizsákra.

Mot azonban a Mobile VIP+ nevű újdonságuk egy magasabb szintre emeli a praktikusságot, ugyanis az egyik oldalzsebben egy mobil tok került kialakításra, ami ráadásul képes tölteni okostelefonunkat, feltéve ha az támogatja a Qi technológiát.

A zseb amúgy egy hagyományos USB kábellel csatlakozik a belső akkumulátorhoz, ami természetesen cserélhető, így akár egy nagyobb kapacitásúra is felválthatjuk azt. At éprilistól kapható újdonság 199 dollárba kerül majd, ami nem olcsó, de a Qi töltésen kívül a hátizsák az RFID jeleket is blokkolja, így a parnoiásabb szelleműeknek is jó vétel lehet.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

És ezt vajon mennyire engedik fel a repülőre?

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ez jó cucc!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink