Vezeték nélküli Pixel Buds, pehelysúlyú Pixelbook Go - ezeket jelentette be ma a Google

2019. október 15.
11.6841
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár alapvetően a Google Pixel 4 leleplezése, ha nem is csalódás (hiszen senkinek nem voltak elvárásai), de minimum dögunalmas volt, köszönhetően annak, hogy minden idő előtt kiszivárgott, azonban minden más fronton egészen izgalmas volt az esemény.

Első körben itt van nekünk az AirPods riválisnak szánt új Pixel Buds, ami 2020 tavaszán jön 180 dollárért, és az előddel ellentétben itt már ténylegesen vezeték nélküli megoldásra kell számítani. Az adaptív hangnak köszönhetően akár azt is lehetővé tehetjük, hogy a rendszer a környezetünk zajainak megfelelően igazítsa a hangerőt.

Kifejezetten nagy hatótávú a Bluetooth kapcsolat, valamint a hangszórót és a szenzorokat is fejlesztették, miközben megtartották a könnyű, komfortos kivitelezést. A legnagyobb ütőkártya az nem más, mint a valós időben történő nyelvfordítás, így akár külföldieket is könnyebben megérthetünk beszéd közben.

Nézd nagyban ezt a videót!
A Pixelbook Go leleplezése is megtörtént, ami az eredeti Chromebook könnyűsúlyú kistesójaként kezelhető, és 650 dolláros árcédulával áll csatasorba. 13,3 colos érintőképernyő és 12 órás üzemidő fogad minket, valamint 20 perc alatt simán feltölthető 2 órányi használatra elegendő energiával. i7 processzor, 16 GB RAM, 1080p webkamera jellemzi továbbá, valamint körülbelül 1 kg-ot nyom.A Google Wi-fit immáron a Nest Wi-Fi váltja, ami egy több lehetőséggel kecsegtető router, példának okáért már maga a készenlétbe helyezése is jóval simábban kezelhető, illetve a Google Home Mini hangszóró helyett Nest Mini hangszóró van újonnan, ami többek között ingyenes Wi-Fi hívással lett felruházva.

3 hozzászólás

login_password

1 éve, 13 napja

Max a füles ami érdekes.

válasz erre

Harder

1 éve, 13 napja

Korrekt!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 13 napja

Nem lett gyenge a felhozatal. Kezd igazi ökoszisztéma lenni!

válasz erre