Vezeték nélküli CarPlay támogatást kap az új BMW 5-ös széria

2016. október 15.
2.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A telefonok és órák mellett manapság az autók okosítása is igen kedvelt téma, komoly technológiai piacról pedig nem is beszélnénk egy jó kis Apple-Google párharc nélkül, mely természetesen az autók terén is jelen van.

A Google Android Auto névre hallgató fejlesztésével szemben ugyanis ott van a 2015-ben, az iOS 9-cel bevezetett Apple CarPlay. Utóbbi nemrég egy komoly támogatót nyert meg maga mellé, hiszen a BMW jelezte, hogy a 2017-ben érkező új ötös széria már vezeték nélküli CarPlay támogatást kap.

Vezeték nélküli CarPlay támogatást kap az új BMW 5-ös széria - 2. kép

A BMW ötös család nem egy olcsó paletta, ahogy az Apple mobiljai sem azok, így vélhetően sok vásárló ki is tudja majd használni ezt a szolgáltatást. Persze odáig még nem fajultak a dolgok, hogy a vásárlók a beépített rendszerek miatt tegyék le a voksukat egy-egy modell mellett, de mindenesetre egyre fontosabb tényező lesz a mobil-támogatás és a vele járó funkcióhalmaz.
2 hozzászólás

Eltohn

8 éve, 1 hónapja és 27 napja

Jól néz ki így beépítve. mosolygó smiley Menő!

válasz erre

Fikarc

8 éve, 1 hónapja és 27 napja

Még csak most ér el oda a technológia hogy vezeték nélküli legyen? meglepett smiley Azt hittem, a húszmillió körüli autókban ez manapság is alap. meglepett smiley

válasz erre