Veszprém központjában is távlatokat nyit az Invitel

2013. december 08.
6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Különleges karácsonyi ajándékkal lepi meg a veszprémieket az Invitel és a város önkormányzata: az együttműködés keretében a szolgáltató ingyenes vezeték nélküli hálózatot épített ki a Kossuth Lajos utcában.

Az Invitel_Szabadon névre hallgató hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat notebookjával vagy okostelefonjával, így a következő években Veszprém sétálóutcájának frekventált csomópontjában mindenki térítésmentesen szörfölhet és kommunikálhat a világhálón. 

?Igazi partnerre találtunk az Invitelben ehhez a közösségi internetprogramhoz. Különösen örömteli mindez annak fényében, hogy még az idén be tudtuk kapcsolni az ingyenes hálózatot. Mondhatnám úgy is, hogy ezzel a közös karácsonyi meglepetéssel is szeretnénk emelni a város ünnepi fényét? ? mondta el Porga Gyula, Veszprém város polgármestere. ?Az Invitel már eddig is sokszor megmutatta, fontos számára Veszprém és a veszprémiek. A cég nemrégiben megvalósult fejlesztéseivel elhozta polgáraink számára a legkorszerűbb telekommunikációs lehetőségeket, a városnak már több éve az Invitel a helyi telekommunikációs partnere. Sőt az Invitel munkáltatóként is jelentős szerepet tölt be a város életében: összesen közel 100 főállású munkatársat, és napi rendszerességgel 230 diákot foglalkoztat Veszprémben? ? tette hozzá a polgármester.

?Veszprém a királynők városa, komoly hagyományokkal rendelkező megyeszékhely. Nagyon örülünk annak, hogy ebben a történelmi atmoszférát árasztó városban az Invitel lehet az a telekommunikációs vállalat, amely kinyitja a XXI. század digitális kapuit a világ felé. Az itt megvalósított beruházásaink révén immár a teljes lakosság számára elérhetőek a legkorszerűbb szolgáltatások, amelyeket ma a piac kínál: szélessávú internet, interaktív televízió és korszerű, kedvező árú telefonszolgáltatás. Nagyon sok otthonban, valamint számos vállalkozás és közintézmény életében vagyunk jelen szolgáltatásainkkal Veszprémben és a környékbeli településeken. Büszkék vagyunk arra, hogy mi biztosíthatjuk az ingyenes internet-hozzáférést itt a város nappalijában? ? fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója. ?Nagyon fontos számunkra a régió, Veszprém az egyik legjelentősebb lakossági szolgáltatási területünk. Az ünnepek közeledtével a most átadott ingyenes vezeték nélküli hálózattal is szeretnénk még jobban meghálálni a veszprémiek és ügyfeleink belénk fektetett bizalmát? ? tette hozzá.

A város központi helyszínén megvalósított rendszer nem példa nélküli az Invitel életében, de Veszprém kiemelt jelentőségénél fogva mindenképpen úttörőnek számít: a társaság már átadott egy hasonló, ingyenes Wi-Fi szolgáltatást biztosító rendszert Gödöllőn és a következő időszakban hasonló átadásokra kerül sor több alföldi városban is. ?A veszprémi projekt jelentőségét elsősorban az adja, hogy valamennyi helyszín közül ez a legnagyobb település, ezzel is szeretnénk hangsúlyozni az Invitel elkötelezettségét Veszprém és a város polgárai felé? ? fogalmazott Mártha Imre.

A tavalyi évben az Invitel számos olyan beruházást hajtott végre, amelyek lehetőséget adtak a televíziós- és internet szolgáltatások fejlesztésére. Az új optikai hálózatnak köszönhetően már tízezer veszprémi család választhatja a legmodernebb otthoni szórakozást. Az idei évben az ügyfélélmény növelését tűzte ki célul a vállalat: a nézettségi adatok figyelembevételével megújította csatornaválasztékát, 20-ra növelte a HD-csatornái számát, valamint a májusban bevezetett új Invilág portfólióban díjmentes és kipróbálható extrákat vezetett be.


Több marad az ügyfeleknél az Invitellel
Az Invitel szolgáltatásaival egyre több család nézheti HD-ban kedvenc műsorait, internetezhet akár 150megabites sebességgel vagy telefonálhat rendkívül kedvező áron. Ráadásul a vállalat téli akciójában a két vagy három szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokért 6 hónapig csak az előfizetési díj felét kell kifizetniük a most két évre szerződést kötő, új lakossági előfizetőknek. Ez azt is jelenti, hogy a magasabb havidíjú tévé-, és telefoncsomagok különböző kombinációja összesen akár negyvenezer forint megtakarítást is eredményezhet fél év alatt, de egy közepes csomag esetén is havi 3-4 ezer forint marad az ügyfelek zsebében.

Forrás: IT-Extreme, Invitel
nincs még hozzászólás