Vertikális olvasó móddal érkezett a Vivaldi 1.14

2018. január 31.
2.4091
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Vivaldi Technoligies örömmel jelentette be, hogy elérhetővé vált a népszerű böngésző 1.14-es verziója, amiben néhány újítás mellett megtaláljuk a jelentett bugok foltozását is.

A Vivaldi 1.14 legnagyobb újítása, amivel a világon első a böngészőket tekintve, a vertikális olvasás mód, ami nagyban növeli a tradicionális kínai, japán és koreai felhasználók komfortérzetét, ugyanis ennek segítségével, a Vivaldi felületén is úgy olvashatják a szöveget, mint egy, a kultúrájukban hagyományosnak számító könyvet.

További újdonság, bár a fentihez képest csak apróságnak mondható, hogy több helyen, köztük a beállítási lehetőségek és a web panel szekcióban is alkalmazásra került a drag&drop rendezési elv, amivel minden felhasználó a kedvére változtathatja az ikonok helyzetét.

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy a Vivaldi is a Chromium alapjait használja fel, így az 1.14-es változat az említett open source megoldás 64-es verziójának gerincét implementálták.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 hete

Komolyan ki kéne már próbálnom huzamosabb ideig. Sokan dícséritek.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 2 hete

Már teszem is fel. Nagyon tetszik ez a cucc.

válasz erre

DarkZer0

10 hónapja, 2 hete

Mint anno mondtam, Vivaldi forever

válasz erre

VDemon

10 hónapja, 2 hete

Imádom.

válasz erre

Harder

10 hónapja, 2 hete

Tényleg egyre jobb ez a cucc. Nagyon érdekes dolgokat fejlesztenek bele. Még ha ez pl nem is mindenkinek annyira hasznos.

válasz erre